Site icon Szépségnapló

Bemutatkozik a Kazar tavaszi-nyári kollekciója

A most bemutatott női tavaszi-nyári kollekcióban hangsúlyosak az egyedi minták és a halvány színek, és kivételesen kidolgozottak a részletek. A tűsarkúak, kecses szandálok és elegáns lapos sarkú cipők csupán egy részét képezik a márka új ajánlatainak, így a minőségi bőrből készült Kazar cipők idén nyáron is legjobb társaid lesznek.

Az előző kollekciókból már jól ismert kígyóminta divatos, holografikus hatást kapott, amely a tűsarkúakon kívül a sportosabb modelleken és a szandálokon is megjelenik. A kivételes, fahatású sarkakon pedig garantáltan kitűnhetünk a tömegből, bármerre is járunk a nyáron.

A kollekciót stílusos kiegészítők teszik teljessé: a bőrtáskák a narancs és a menta legdivatosabb árnyalataiban pompáznak, de ezek mellett a klasszikusan elegáns fekete és barna darabok is megtalálhatók a választékban.

Újdonságként megjelenik egy hagyományosan a Kazar emblémájára épülő, de frissített díszítőelem is. A női kollekcióban a klasszikus K betű jelenik meg kicsiben és szolidan a fekete és barna modelleken. A merészebb darabokon – beleértve a bőr- és hasítottbőr cipőket, valamint a kiegészítőket is – viszont az új embléma csokoládészínű változata jelenik meg nagyobb méretben és világos háttéren.

A férfikollekció legkedveltebb darabjai idén nyáron a stílusos loaferek lesznek, melyeket egyre több alkalomhoz választanak a férfiak mezítlábra húzva. A fehér tornacipőkhöz viszont az igazán finom megjelenés érdekében tetőtől talpig fehér öltözetet ajánl a márka. A szezon további ajánlatai között megtalálhatók a különleges alkalmakra tervezett klasszikus és elegáns cipők, valamint a bőrmokaszinok. Utóbbiak a hagyományos fekete és barna mellett divatos narancs- és kék színekben is megvásárolhatók. A férfikiegészítők között ezenkívül hódítanak a kényelmes övtáskák és a hátitáskák.

A kollekció már elérhető a az Allee bevásárlóközpontban, az Arena Mallban, a Váci utca 28. szám alatt, valamint a Westendben lévő Kazar márkaüzletekben, és a kazar.com webáruházban is.

Exit mobile version