Site icon Szépségnapló

Nyuszi ül a fürdőben: húsvéti Lush újdonságok

A Lush minden nagyobb ünnep idején igazán kitesz magáért, hiszen látványos, hihetetlen illatú, színes és kreatív fürdőgolyókkal, habfürdőkkel, szappanokkal vagy épp tusfürdőkkel frissíti a kínálatát, a márka rajongói legnagyobb örömére. Ilyenkor érdemes betérni valamelyik Lush üzletbe, hiszen igazán szuper látványt nyújtanak a termékek és a belőlük készült ajándékcsomagok is! Elhoztam nektek pár régi és új húsvéti Lush terméket, melyekkel megajándékozhatod szeretteidet, vagy ami a legfontosabb: meglepheted saját magadat!

Bouncy Bunny tusfürdőzselé

Az egyik legaranyosabb húsvéti újdonság, a Bouncy Bunny névre hallgató tusfürdőzselé. A benne található brazil narancsolaj fényesíti, tonizálja a bőröd; illata pedig annyira naposan, vidáman beragyogja a fürdőszobát körülötted, hogy mindjárt könnyedén indul a napod. Ha igazán frissítő zuhanyra vágysz, használat előtt hűtsd le vagy akár a fagyasztóba is teheted, onnan vidd magaddal a víz alá. A  tégelyből kiveheted az egész vagy egy kis darabot, habosítsd fel a testeden és élvezd a kellemesen hűs érzést és a krémes habot.

És hogy miért Bouncy Bunny? A tégelyt kinyitva először egy gél állagú tusfürdőt látsz, de ha kiveszed a helyéről, akkor egy tündéri nyuszit formál!

Humpty Dumpty fürdőbomba

Egy másik szuper újdonság a Humpty Dumpty fürdőbomba, az angol gyermekdal tojásemberkéje, aki fürdőbombaként éppen világturnén vesz részt!

Amint ez a vigyori tojásfej beugrik melléd a kádba, lelkesen pezsegni kezd, így rögtön megtudod, milyen édes egyéniség. A lágy karamellaillat, valamint a bergamott és a brazil narancsolaj árnyalatai mindent elárulnak. Amikor a külső héj feloldódik, neked is mosolyt csal majd az arcodra a meglepetés: a tojás belsejében egy tökéletesen formált kis tükörtojás rejtőzik. Természetesen ez is fürdőgolyóból van, nem tojásból, így a Humpty Dumpty vegán mivoltán egy szemernyi csorba sem esik.

 

Ultraviolet habfürdő

Vele már találkozhattak a régebbi Lush vásárlók, igazán relaxáló, mélybíbor színű habfürdőt lehet vele készíteni, melyben ibolyalevelek lebegnek és fantasztikus jázminillat vesz körül. Jól hangzik, igaz?

Golden Egg olvadó fürdőbomba

Ha egy kis csillogásra vágysz húsvétkor, akkor ne hagyd ki a Golden Egg fürdőbombát, ugyanis különleges aranyszínben csillogó luxusfürdőben lehet részed!

Külső rétege luxusfürdőből készült, ezért amikor bedobod a kádba, először lesüllyed, majd amikor a fürdőgolyó-belső elkezd pezsegni, pazar mézes-karamellás illatot árasztva a felszínre emelkedik. Külsejének pompás csillogását a környezetbarát (műanyagmentes) csillám adja, mely a vizet gyönyörű aranysziporkákkal szórja tele.

A tojás külső rétege a kolumbiai San José Békeközösségből származó kakaóvajjal készül. Közvetlenül a Békeközösségtől vásároljuk a kakaóbabot, melyből azután Európában készítenek vajat. Fair trade, minősített bio termék. Találtam is egy videót róla, ahol megnézhetitek, hogyan készül:

https://www.youtube.com/watch?v=UPUJrEKyLh4

Ezen felül természetesen több termék is kapható, valamint szuper ajándékcsomagok, úgyhogy mindenképp látogass el valamelyik Lush üzletbe, vagy nézz körül a Lush webshopjában!

A képeket ASUS Zenfone Selfie okostelefonnal készítettük
Az online- és egyéb kommunikációnkhoz ASUS ZenFone 2 okostelefont használunk.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUSGigabyte, SonyEpson, Kaspersky Lab, Canon, Camera Kft., Nike
Exit mobile version