Site icon Szépségnapló

Schwarzkopf Essential Looks 2015 ősz-tél: főszerepben az érett haj

A Schwarzkopf Professional félévente elhozza nekünk a nemzetközi kifutók trendjeit, kiválasztva a legegyedibb stílusokat, így inspirálva a fodrászokat világszerte, minket pedig bátorítva, hogy új és divatos frizura mellett döntsünk. Nincs ez másképp a 2015-ös őszi-téli szezonban sem, amiben ezúttal az 40 feletti hölgyeké a főszerep.

Az Essential Looks kreatív csapata a kollekciót három elkülönülő stílusban álmodta meg, melyek közös nevezője az érettbebb haj: Silver Glory, ahol a minden a szürke árnyalatairól szól, a Layered Chic, ahol a különböző árnyalatú festékekkel teszik egyedibbé a hajkoronát, valamint a Heritage Blend, ahol a természetes hatásé a főszerep.

Divatirányzat Silver Glory

 

A divatházak és a tervezők egyaránt adóznak a mindenütt jelenlévő szín, a FEKETE imádatának. Ebben a szezonban a fekete ragyogó kosztümök és ruhák karcsú sziluettjeiben és finom nőies részleteiben ölt testet. Ennek a divatirányzatnak az esszenciája a rafinált, mégis keveset mutató elegancia, “she’s a lady” (ő egy igazi Nő) stílussal.

Ebben a trendben megfigyelhető, ahogyan a modern és az időtlen klasszikus egymásra talál a rövid bubitól a homlokfürtökön át a hosszabb hajig mindenben. Gyönyörű szürke árnyalatokat fedezhetünk fel a világostól egészen a mély sötétig. A modelleken használt hajformázó termékeknél a teljeskörű finish-re helyezték a hangsúlyt, amelyek optimális végeredményt és külsőt eredményeznek.

Divatirányzat Layered Chic

 

Amíg sok tervező eddig elzárkózott a vaskos körvonalaktól az elmúlt időszakban, ebben a szezonban újra teret kapnak a vastag, kötött darabok. A trend sikerének kulcsa a ruhadarabok egymásra való rétegzettségében áll, amely csodás egyedi stílus kialakítására kínál lehetőséget, és egyben egy nagyon modern megközelítése a kötött ruhadarabok viselési módjának.

  Az Igora Royal Absolutes árnyalatokat használtuk a színkombinációk kialakításában, mind a gazdagabb, mind pedig a világosabb tónusok tekintetében, amely harmonikusan és maximális fedőképességgel működött. Emellett a világosabb színárnyalatok használata a kontúrvonalakon vagy a haj elülső részein természetes és esztétikus módon segít keretet adni az arcnak.

Divatirányzat Heritage Blend

 

Skótkockás és pepita mintás anyagok kombinációja egy csipetnyi tartánnal, amely tökéletes, klasszikus vibrálást hoz létre. Ezek a viseletek a régmúlt, kézzel szabott, tradicionális ruhaköl- temények világát idézik. Ezek azok az időtálló értékek, amelyek nagy hatással bírnak a szezon tradicionális szabásaira, különös figyelmet fordítva minden apró részletre, amelyek ismét előtérbe kerülnek.

Ahogy az idő múlásával a hajszín változik, bőrünk tónusa is világosabbá válik, így hát ennél a trendnél egyszerű dolgunk volt a színválasztás tekintetében. Az Igora Royal Absolutes Age Blend árnyalatokat használtuk természetes hajszíneken, hogy vonzó, természetes hatású színeredményeket érjünk el, amely harmonizál a haj és a bőr természetes tónusával egyaránt.

 

 

 

Exit mobile version