Site icon Szépségnapló

Lush karácsony 2015: legyen ünnep a testápolás!

Megérkeztek a Lush karácsonyi újdonságai, melyeket a tegnapi naptól (október 2.) már ti is megtekinthettek bármelyik Lush üzletben! A Lush egy sajtótájékoztató keretein belül már szeptemberben elhozta nekünk az ünnepek hangulatát. lush_karacsony_1Idén sem kell csalódnunk a Lush kínálatában; tündéri karácsonyi figurák, csillogás, élénk ünnepi színek és különleges textúrák jellemzik az idei kollekció darabjait. A kínálat igen bőséges: az idei karácsonyi kollekcióban a fürdőbombáktól kezdve, a tusfürdőzseléken át, a kézzel készített ajándékokig sok minden találhatunk magunknak.

Ami a legfontosabb és talán a legjobban jellemzi a Lush-t, azok az illatok! Szegfűszegolaj, fahéjlevélolaj, ugandai vaníliakivonat, darált mandula és rengeteg citrusféle: igazi ünnepi illatorgia vár mindenkire, aki betéved valamelyik Lush üzletbe.

5 Gold Rings hafürdő: kényeztetés és csillogás karácsonyra!

Igazi varázslat: The Magic of Christmas habfürdő

Egyik kedvencünk: Santa’s Belly tusfürdőzselé

Balról jobbra: Yog Nog fürdőbomba , Dashing Santa fürdőgolyó és egy kis Halloween: Pumpkin Heebie Jeebie

Ne tévesszen meg a külső – nem olyan ártatlan, mint amilyennek tűnik: So White fürdőbomba

Természetesen a már megszokott karácsonyi csomagok sem maradnak el, melyekből idén is van bőségesen, ráadásul nemsokára bővebben is olvashattok róluk a napimagazin.hu-n. Mindenki megtalálhatja közülük a hozzá árban és tartalomban legjobban illő darabot, ez biztos. Az eseményen egyébként egy mókás bemutató kapcsán már megismerhettük a fő darabokat, íme pár kép róla:

Kis csomagok Halloween-ra: Pumpkin Heebie Jeebie és Bat Heebie Jeebie

Pepping Santa

JOY TO THE WORLD

COMFORT AND JOY

12 DAYS OF CHRISTMAS

Természetesen minden termék vegetáriánus (többnyire vegán) és természetesen egyiket sem tesztelték állatokon. Minden nyersanyag és illóolaj etikus beszerzési forrásból származik. A lehető legtöbb terméküket szilárd formában készítik, mert így nincs szükség tartósítószerre és fölösleges csomagolóanyagokra, ami különösen fontos karácsony idején, amikor kitör az ajándékozási láz. Biztosak lehetünk benne, hogy a csomagolásaik újrahasznosított anyagból készülnek és újrahasznosíthatók, a papírokat és a szalagokat a világ különböző tájain működő közösségi projektekből szerzik be, a tovább használható kendők pedig újrahasznosított műanyagflakonból vagy biopamutból készültek.

A Lush és a jótékonyság

Az ünnepi hangulat természetesen magával hozza a jótékonykodást is, hiszen fontos, hogy ilyenkor azokra is gondoljunk, akiknek szüksége van a segítségre. Éppen ezért a Lush több olyan ügyet is támogat, melyekre érdemes odafigyelnünk:

Hogyan segíthetsz? Ha vásárolsz egy Charity Pot elnevezésű kéz- és testápoló krémet, akkor nem csak a bőrödnek teszel jót, hanem egy nemes ügyet is támogatsz.

A Charity Pot pompás, virágillatú kéz- és testápoló, melynek bevételét teljes egészében gondosan kiválasztott, kis civil szervezeteknek adományoznak, hogy segítsék az emberek, az állatok és a környezet érdekében végzett munkájukat.

 

 

 

 

 

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS-1D Mark IV fényképezővel készítettük.
Az online- és egyéb kommunikációnkhoz ASUS ZenFone 2 okostelefont használunk.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUSGigabyte, SonyEpson, Kaspersky Lab, Canon, Camera Kft., Nike
Utómunka hardver: ASUSAcer, Gigabyte
Exit mobile version