Szépségnapló Testápolás Lush karácsony 2015: legyen ünnep a testápolás!

Lush karácsony 2015: legyen ünnep a testápolás!

Megérkeztek a Lush karácsonyi újdonságai, melyeket a tegnapi naptól (október 2.) már ti is megtekinthettek bármelyik Lush üzletben! A Lush egy sajtótájékoztató keretein belül már szeptemberben elhozta nekünk az ünnepek hangulatát. lush_karacsony_1Idén sem kell csalódnunk a Lush kínálatában; tündéri karácsonyi figurák, csillogás, élénk ünnepi színek és különleges textúrák jellemzik az idei kollekció darabjait. A kínálat igen bőséges: az idei karácsonyi kollekcióban a fürdőbombáktól kezdve, a tusfürdőzseléken át, a kézzel készített ajándékokig sok minden találhatunk magunknak.

lush_karacsony_3 lush_karacsony_4Ami a legfontosabb és talán a legjobban jellemzi a Lush-t, azok az illatok! Szegfűszegolaj, fahéjlevélolaj, ugandai vaníliakivonat, darált mandula és rengeteg citrusféle: igazi ünnepi illatorgia vár mindenkire, aki betéved valamelyik Lush üzletbe.

lush_karacsony_345 Gold Rings hafürdő: kényeztetés és csillogás karácsonyra!

lush_karacsony_29Igazi varázslat: The Magic of Christmas habfürdő

lush_karacsony_40Egyik kedvencünk: Santa’s Belly tusfürdőzselé

lush_karacsony_8Balról jobbra: Yog Nog fürdőbomba , Dashing Santa fürdőgolyó és egy kis Halloween: Pumpkin Heebie Jeebie

lush_karacsony_11Ne tévesszen meg a külső – nem olyan ártatlan, mint amilyennek tűnik: So White fürdőbomba

Természetesen a már megszokott karácsonyi csomagok sem maradnak el, melyekből idén is van bőségesen, ráadásul nemsokára bővebben is olvashattok róluk a napimagazin.hu-n. Mindenki megtalálhatja közülük a hozzá árban és tartalomban legjobban illő darabot, ez biztos. Az eseményen egyébként egy mókás bemutató kapcsán már megismerhettük a fő darabokat, íme pár kép róla:

lush_karacsony_20Kis csomagok Halloween-ra: Pumpkin Heebie Jeebie és Bat Heebie Jeebie

lush_karacsony_21lush_karacsony_22Pepping Santa

lush_karacsony_23JOY TO THE WORLD

lush_karacsony_24COMFORT AND JOY

lush_karacsony_2512 DAYS OF CHRISTMAS

lush_karacsony_26Természetesen minden termék vegetáriánus (többnyire vegán) és természetesen egyiket sem tesztelték állatokon. Minden nyersanyag és illóolaj etikus beszerzési forrásból származik. A lehető legtöbb terméküket szilárd formában készítik, mert így nincs szükség tartósítószerre és fölösleges csomagolóanyagokra, ami különösen fontos karácsony idején, amikor kitör az ajándékozási láz. Biztosak lehetünk benne, hogy a csomagolásaik újrahasznosított anyagból készülnek és újrahasznosíthatók, a papírokat és a szalagokat a világ különböző tájain működő közösségi projektekből szerzik be, a tovább használható kendők pedig újrahasznosított műanyagflakonból vagy biopamutból készültek.

A Lush és a jótékonyság

Az ünnepi hangulat természetesen magával hozza a jótékonykodást is, hiszen fontos, hogy ilyenkor azokra is gondoljunk, akiknek szüksége van a segítségre. Éppen ezért a Lush több olyan ügyet is támogat, melyekre érdemes odafigyelnünk:

  • Az Artemisszió Alapítvány, akiknek célja a különböző kulturális, etnikai és társadalmi csoportok közötti párbeszéd és közeledés erősítése, a kölcsönös megértés elősegítése, a hátrányos helyzetű csoportok társadalmi integrációjának támogatása, a nemzetközi kulturális és tudományos kapcsolatok erősítése, valamint interkulturális képzési programok, képzési anyagok és módszertan fejlesztése és terjesztése.
  • Kontúr Közhasznú Egyesület tagjai olyan fiatal, akik a még fiatalabbaknak kínálnak programokat iskolákkal, önkormányzatokkal és egyéb civil szervezetekkel együttműködve. Célunk a fiatalok önismeretének, önértékelésének fejlesztése,önkéntességre nevelése. Emellett a szegénységben élők számára programokat indítunk a családok bevonásával.
  • Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület 2005 őszén gyűlt össze először, hogy segítsenek az állatmenhelyeknek. Rövidesen rájöttek, hogy amellett, hogy aktívan részt vállalnak a menhelyeken folyó tevékenységekben, szeretnék a helyzet megelőzésében is részt venni.

lush_karacsony_18

Hogyan segíthetsz? Ha vásárolsz egy Charity Pot elnevezésű kéz- és testápoló krémet, akkor nem csak a bőrödnek teszel jót, hanem egy nemes ügyet is támogatsz.

A Charity Pot pompás, virágillatú kéz- és testápoló, melynek bevételét teljes egészében gondosan kiválasztott, kis civil szervezeteknek adományoznak, hogy segítsék az emberek, az állatok és a környezet érdekében végzett munkájukat.

 

 

 

 

 

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS-1D Mark IV fényképezővel készítettük.
Az online- és egyéb kommunikációnkhoz ASUS ZenFone 2 okostelefont használunk.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUSGigabyte, SonyEpson, Kaspersky Lab, Canon, Camera Kft., Nike
Utómunka hardver: ASUSAcer, Gigabyte