Site icon Szépségnapló

Szemezgettünk a Grendha és Rider lábbelik 2015-ös nyári kínálatából

Idén sem szenvedünk hiányt a nyári hőségből, elég gyakori a harminc fok feletti hőmérséklet és a verőfényes napsütés. Pontosan emiatt viszonylag sok időt töltünk a strandon, amelyhez elengedhetetlen a megfelelő öltözet, azon belül is strapabíró és jó minőségű szandálok vagy papucsok viselete.

Mi is az pontosan, amit egy ilyen lábbelitől elvárunk? Természetesen a legfontosabb a kényelem, a vízállóság és a tartósság, de a külső és az ár sem elhanyagolandó opció. Ezen feltételek alapján próbáltuk ki a Rider és a Grendha pár darabját, megkönnyítve ezzel azok helyzetét, akik épp hasonló kiegészítőt keresnek maguk vagy családjuk részére.

Grendha szandálok: nőies megjelenés a strandon és azon túl

Hazánkban is egyre népszerűbben a Grendha lábbelik, ugyanis a termékek ötvözik a stranpapucsok kényelmét és praktikusságát az utcai cipők és szandálok divatos és csinos megjelenésével.

Sokféle stílus közül válogathatunk

A brazil divattervezők és stylistok tervei alapján kialakított kollekció valóban tetszetős, első ránézésre semmi rokonságot nem vélnénk felfedezni a strandpapucsokkal, ám közelebbről szemügyre véve látszik, hogy az egész bizony ugyanúgy gumiból készült és pehelykönnyű,mint a megszokott strandok viselt lábbelik, melynek köszönhetően hihetetlenül kényelmes viselet. A külsőből adódóan szintén hordhatóak strandra és utcára egyaránt.

Grendha Jewel Sandal női szandál

Grendha Joia Imperial Sandal női szandál

Grendha Tribale Sandal női szandál

Az ára 8 és 10 ezer között mozog, ám ezért az árért egy kényelmes, divatos és tartós lábbelit kapunk, melyet évekig élvezhetünk a strandon és a városban egyaránt.

Rider papucsok: több évig is élvezhető kényelem

A Rider az egyik olyan márka, amely minden korosztály számára, és szinte minden felhasználási területre készít papucsokat. A brazil Grendene (amely az egyik legnagyobb papucsgyártó cég a világon) az elmúlt 20 év során olyan közkedvelt modelleket készített, amelyek hosszú évekig szerepeltek a hazai eladási listák élén.

Nem csak a strandra érdemes őket hordani

Szinte mindenkinek volt már – vagy van most is – egy kényelmes és tartós használatra tervezett Ridere. A gyártó papucsait hosszú élettartam (gyakran 6-8 év) mellett hasonlóan hosszú termék-görbe jellemzi: a vevők állandó kereslete miatt, több típusát hosszú évekig nem lehetett visszahívni a piacról. A családokban gyakran több generációt is végigkísérnek a termékeik, köztük a kis totyogók biztonságos Rider K2 Twist III Baby szandálja, a gyerekek kedvelt, és strapabíró Rider Bay IV Kids papucsa, vagy a divatos utcai és otthoni női modellek a Rider Monza, a Daytona és a Cloud II , valamint a közkedvelt férfi Rider Dunas KA férfi papucs, vagy olyan elegánsabb modellek, mint a Rider Maiorca Slide vagy a Rimini Slide II.

A Rider egy olyan brazil márka, amely az ottani emberek utcai és mindennapi használatára, tartós viseletre készült. A strandtól, a hétköznapi és munka környezetben egyaránt hordják a papucsokat, amit egyébként bátran ajánlott bárkinek, hiszen lazább hétköznapokra és hosszabb sétákra is tökéletes választás lehet.

Árban a képen látható papucsok ára 6-8000 Forint között mozog, ami egy magasabb kategóriát képvisel, de ha megnézzük, hogy a Rider modellek hányféle helyzetben és helyszínre (pl.: strandon, uszodában, kiránduláson, az utcán, vagy akár vitorlázás során) jelenthetik a kényelmes és megfelelő lábbelit, az óvodai viselettől az  otthoni papucsokig, akkor már méltányos az ellenérték.

Rider Rimini Slide II férfi papucs

Rider Dunas KA férfi papucs

Rider Maiorca Slide férfi papucs

TIPP: Többre vagy kíváncsi? Akkor látogass el a LifeStyleShop oldalára, ahol számtalan Grendha, Rider és Ipanema lábbeli közül szemezgethetsz!

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUS, Sony,  Canon, Camera Kft.
Utómunka hardver: Acer, ASUS
Exit mobile version