Szépségnapló Divat Szemezgettünk a Grendha és Rider lábbelik 2015-ös nyári kínálatából

Szemezgettünk a Grendha és Rider lábbelik 2015-ös nyári kínálatából

Idén sem szenvedünk hiányt a nyári hőségből, elég gyakori a harminc fok feletti hőmérséklet és a verőfényes napsütés. Pontosan emiatt viszonylag sok időt töltünk a strandon, amelyhez elengedhetetlen a megfelelő öltözet, azon belül is strapabíró és jó minőségű szandálok vagy papucsok viselete.

grendha_rider_2015_4

Mi is az pontosan, amit egy ilyen lábbelitől elvárunk? Természetesen a legfontosabb a kényelem, a vízállóság és a tartósság, de a külső és az ár sem elhanyagolandó opció. Ezen feltételek alapján próbáltuk ki a Rider és a Grendha pár darabját, megkönnyítve ezzel azok helyzetét, akik épp hasonló kiegészítőt keresnek maguk vagy családjuk részére.

Grendha szandálok: nőies megjelenés a strandon és azon túl

Hazánkban is egyre népszerűbben a Grendha lábbelik, ugyanis a termékek ötvözik a stranpapucsok kényelmét és praktikusságát az utcai cipők és szandálok divatos és csinos megjelenésével.

grendha_rider_2015_3Sokféle stílus közül válogathatunk

A brazil divattervezők és stylistok tervei alapján kialakított kollekció valóban tetszetős, első ránézésre semmi rokonságot nem vélnénk felfedezni a strandpapucsokkal, ám közelebbről szemügyre véve látszik, hogy az egész bizony ugyanúgy gumiból készült és pehelykönnyű,mint a megszokott strandok viselt lábbelik, melynek köszönhetően hihetetlenül kényelmes viselet. A külsőből adódóan szintén hordhatóak strandra és utcára egyaránt.

grendha_rider_2015_7

grendha_rider_2015_15Grendha Jewel Sandal női szandál

grendha_rider_2015_9grendha_rider_2015_14Grendha Joia Imperial Sandal női szandál

grendha_rider_2015_12grendha_rider_2015_13Grendha Tribale Sandal női szandál

Az ára 8 és 10 ezer között mozog, ám ezért az árért egy kényelmes, divatos és tartós lábbelit kapunk, melyet évekig élvezhetünk a strandon és a városban egyaránt.

Rider papucsok: több évig is élvezhető kényelem

A Rider az egyik olyan márka, amely minden korosztály számára, és szinte minden felhasználási területre készít papucsokat. A brazil Grendene (amely az egyik legnagyobb papucsgyártó cég a világon) az elmúlt 20 év során olyan közkedvelt modelleket készített, amelyek hosszú évekig szerepeltek a hazai eladási listák élén.

grendha_rider_2015_16Nem csak a strandra érdemes őket hordani

Szinte mindenkinek volt már – vagy van most is – egy kényelmes és tartós használatra tervezett Ridere. A gyártó papucsait hosszú élettartam (gyakran 6-8 év) mellett hasonlóan hosszú termék-görbe jellemzi: a vevők állandó kereslete miatt, több típusát hosszú évekig nem lehetett visszahívni a piacról. A családokban gyakran több generációt is végigkísérnek a termékeik, köztük a kis totyogók biztonságos Rider K2 Twist III Baby szandálja, a gyerekek kedvelt, és strapabíró Rider Bay IV Kids papucsa, vagy a divatos utcai és otthoni női modellek a Rider Monza, a Daytona és a Cloud II , valamint a közkedvelt férfi Rider Dunas KA férfi papucs, vagy olyan elegánsabb modellek, mint a Rider Maiorca Slide vagy a Rimini Slide II.

A Rider egy olyan brazil márka, amely az ottani emberek utcai és mindennapi használatára, tartós viseletre készült. A strandtól, a hétköznapi és munka környezetben egyaránt hordják a papucsokat, amit egyébként bátran ajánlott bárkinek, hiszen lazább hétköznapokra és hosszabb sétákra is tökéletes választás lehet.

grendha_rider_2015_5

Árban a képen látható papucsok ára 6-8000 Forint között mozog, ami egy magasabb kategóriát képvisel, de ha megnézzük, hogy a Rider modellek hányféle helyzetben és helyszínre (pl.: strandon, uszodában, kiránduláson, az utcán, vagy akár vitorlázás során) jelenthetik a kényelmes és megfelelő lábbelit, az óvodai viselettől az  otthoni papucsokig, akkor már méltányos az ellenérték.

grendha_rider_2015_11Rider Rimini Slide II férfi papucs

grendha_rider_2015_6Rider Dunas KA férfi papucs

grendha_rider_2015_10Rider Maiorca Slide férfi papucs

TIPP: Többre vagy kíváncsi? Akkor látogass el a LifeStyleShop oldalára, ahol számtalan Grendha, Rider és Ipanema lábbeli közül szemezgethetsz!

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUS, Sony,  Canon, Camera Kft.
Utómunka hardver: Acer, ASUS