Szépségnapló Smink Októberben új árnyalatú Yves Saint Laurent ajaklakkok érkeznek

Októberben új árnyalatú Yves Saint Laurent ajaklakkok érkeznek

2012-ben indult hódító útjára a Vernies á Lévres ajaklakk, melynek sikere azóta is töretlen köszönhetően a különleges formulájának (egyszerre szájfény, ajaklakk és ajakrúzs), valamint a gyönyörű csomagolásnak. 

Az Yves Saint Laurent Beauté egyik legsikeresebb darabja most új színekkel gazdagodik: 4 új árnyalattal bővül a Vernis á Lévres Pop Water vizes hatású ajaklakk-család és szintén 4 új árnyalattal kápráztat el a klasszikus Vernis á Lévres, mely ikonikus formulájával mindenkit levesz a lábáról.

Vernis á Lévres Pop Water árnyalatok:

No 217 Red Spray

No 218 Orange Mist

No 219 Fuchsia Drops

No 220 Nude Steam

Új Vernis á Lévres klasszikus árnyalatok:

No 47 Carmin Tag

No 48 Orange Graffiti

No 49 Fuchsia Filtre

No 50 Encre Nude

A hagyományos formula visszatér, mely fő alkotóeleme a „Lifeproof Colour Emulsion” – a szín, mely mindennek ellenáll. A víz állagú részecskék elpárolgása és az olajos cseppek találkozása olyan színt alkot, mely gyönyörű, vibráló, és hosszan tartó hatást nyújt. Az ajkak vonala nagyobbnak, teltebbnek tűnik.

Star Lindez a kollekció arca

Egy igazi beauty legenda ikonikus arcává avanzsált 24 éves gitárosról van szó, aki saját felvillanyozó zene iránti rajongásával, és lázadó stílusával tölti meg a VERNIS À LÈVRES univerzumot.

https://www.youtube.com/watch?v=WcS0zGBL3yk

A közönséget lehidalja ez az egyedülálló merészség. Staz Lindes sajátos rockos-lázadó hozzáállása és rabul ejtően ragyogó vörös ajkai találkoznak a színpadon. Szóval tekerd fel a hangerőt, mixeld a színeket, érezd a ritmust!
Készülj fel az áttörő beauty-forradalomra.