Szépségnapló Szabadidő TEDxLibertyBridgeWomen a MINI-vel

TEDxLibertyBridgeWomen a MINI-vel

A világszerte ismert TEDx közösség által életre hívott TEDxLibertyBridgeWomen esemény idei felvonásán többek között Epres Panni modell, Dr. Ficzere Andrea, a budapesti Uzsoki Kórház főigazgatója és Mácsai Pál színművész is előadást tartott. A TED rendezvények védjegyévé vált piros szőnyeg idén a Katona József Színház színpadán terült el, az esemény megszületését a színház korábbi kulturális együttműködő partnere, a MINI támogatta.

Fórumot és találkozási lehetőséget teremteni azon nőknek Magyarországon, akik XXI. századi, európai szellemiségben gondolkodnak és élnek – a TEDxLibertyBridgeWomen rendezvényt ezzel a céllal szervezi meg minden évben a TEDx közösség.

Az idei, „Még Ma” címet viselő program a cselekvésre ösztönzött: a TEDxLibertyBridgeWoman 2023 színpadán olyan előadók osztották meg gondolataikat a résztvevőkkel, akik arra inspirálnak, hogy az emberek ne csak szemlélői, de alakítói is legyenek saját életüknek és közösen jó irányba mozdítsuk el a fontos társadalmi ügyeket.

A november 9-ei rendezvényen színpadra lépett Barát Hella (kommunikációs szakember, közösségépítő), Demeczky Nóra (design szakember, cégvezető), Dr. Buda Lorina (geopolitikai kutató, közgazdász, egyetemi tanár), Dr. Ficzere Andrea (főigazgató, Budapesti Uzsoki Utcai Kórház), Epres Panni (manöken), Holics Szilvia (kommunikációs és marketing szakember), Illés Fanni (paralimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszó), Lainey Molnár (illusztrátor, tartalomkészítő), Lencse-Csík Orsi (szakmai vezető, tréner, pedagógus), Mácsai Pál (színész), Molnár Janka Sára (fizikus, tudománykommunikátor, Smartfluencer), Munk Veronika (újságíró, médiaszakember, újságírás oktató), Popovicsné Koncsos Brigitta (digitális technológiai igazgató), Puskás-Dallos Péter (műsorvezető, színész, énekes, környezetvédelmi aktivista), Rainer-Micsinyei Nóra (színész, forgatókönyvíró, humorista), valamint Sipos Alexandra (tanuló, a tavaszi Talent Day nyertese). Előadásaik hamarosan előrhetőek lesznek a TEDx közösség YouTube csatornáján (https://www.youtube.com/@TEDx).

„A MINI, a BMW Group brit erdetű márkája örömmel állt a kezdeményezés mellé, a márka BIG LOVE mottója remekül találkozik a TEDxLibertyBridgeWomen esemény céljával, hogy közösen jó irányba mozdítsanak el társadalmi ügyeket” – mondta el Németh Balázs, MINI márkavezető a rendezvény alkalmával.