Szépségnapló Smink Az AVON ünnepi újdonságaiból válogattunk

Az AVON ünnepi újdonságaiból válogattunk

Nyakunkon a karácsony és az újév, legtöbbünk ilyenkor már bőszen keresgéli a legjobb ajándékokat a családnak és a barátoknak. De ne felejtsünk el magunkra is egy kis időt szánni, hiszen ilyenkor mi is megérdemlünk egy kis meglepetés kényeztetést, mellyel boldogabban és szebben zárhatjuk le az évet!

Segítségként összegyűjtöttünk számotokra pár dolgot az Avon ünnepi újdonságaiból

DREAM TO SHINE SMINKKOLLEKCIÓ

Az Avon Dream To Shine kollekció beragyogja az ünnepi időszakot, akár merészebb éjjeli vibrálásra, akár visszafogott aranyfényű csillogásra vágyunk. A 12 matt és csillogó árnyalatot tartalmazó Avon Dream To Shine szemfestékpalettával megalkothatjuk álmaink sminkjét. A magasan pigmentált színek könnyen felvihetők és eldolgozhatók, így pillanatok alatt elbűvölnek.

A Dream To Shine highlighterrel orcánkat, szemöldökünket, belső szemzugunkat vagy akár kulcscsontunkat emelhetjük ki. A többfunkciós, építhető formulájú highlighter stiftek szikrázó fénnyel és krémes, lágyan csillogó textúrával varázsolják éteri szépségűvé sminkünket. A Dream To Shine körömlakkok pedig manikűrünk csillogásáról gondoskodnak. A magasan texturált lakkokkal egy rétegben kristályfényű fedőhatást, míg két rétegben felvíve intenzív csillogást érhetünk el.

ULTRACSILLOGÓ AJAKRÚZS – 5 ÚJ ÁRNYALAT

Ha nem csak szemeinket, de ajkunkat is csillogóvá szeretnénk varázsolni, az Avon Ultracsillogó ajakrúzsainak legújabb színei közül válogathatunk. Az ünnepi hangulatot kölcsönző új árnyalatok szuperpigmentált formulával teszik varázslatossá az év utolsó hónapját. Krémes, mégis könnyed textúrájukkal nem szárítják ajkunkat, sőt E-vitaminnal, szezám- és avokádóolajjal táplálják és védik a kiszáradástól.

KARÁCSONYI HABFÜRDŐK

Megérkeztek kedvenceink, a gömb alakú karácsonyi habfürdők! Minden évben izgatottan várjuk, milyen finom illatokban köszönthetjük az AVON gömb alakú habfürdőit, és szerencsére idén sem kellett csalódnunk. Az almáspite, a forraltbor, valamint a málna-és feketeribizli illatú habfürdők biztosan megédesítik a leghidegebb napokat is. Kuckózzunk be, engedjünk egy forró fürdőt és engedjük meg magunknak a finom illatú, habos pihenést!