Szépségnapló Testápolás Gondoljunk a kisebbekre is – Ziaja babaápolási újdonságok

Gondoljunk a kisebbekre is – Ziaja babaápolási újdonságok

Már a várandóság alatt elhatározzuk, hogy születendő gyermekünket óvni, védelmezni fogjuk. A gyermekek bőre kivételes tulajdonságai miatt speciális ápolást igényel, jelentősen különbözik a felnőttek bőrétől, így hajlamosabb a kiszáradásra, az irritációra, a fertőzésre, valamint érzékenyebb a környezeti hatásokkal szemben is.

A Ziaja márka babakozmetikumai a baba bőr szükségleteit figyelembe véve lettek kifejlesztetve. Így a babáknak, gyerekeknek kínált termékválaszték már újszülött kortól nyújt gyengéd, gondoskodó ápolását.

Ziaja baba termékcsalád

Bőrvédő popsikrém – újszülött kortól használható, segít megelőzni a kidörzsölődést. Védőréteget képez a nedvességgel szemben. Nyugtatja a kipirosodott, irritált bőrt. Alkohol és színezék mentes.

Ziaja Baby ointment_borvedo popsikrem

Ziaja Baba & gyermek fürdető olaj – újszülött kortól alkalmazható. Nem tartalmaz színezéket és tartósítószert, gyengéden tisztítja a kicsik bőrét. Puhítja a bőr külső rétegét és véd a kiszáradástól, vékony védőréteget képezve enyhén olajozza a bőrt.

Ziaja baba es gyermek fürdeto olaj 200ml

Ziaja Baba & gyermek ápolókrém 50ml – Hidratálja, gyengéden zsírozza és védi a bőrt a vízvesztéstől.  Erősíti a bőr külső rétegének védekező képességét. Mérsékli a bőrirritációt, F, B5 és E vitamint, valamint lanolint tartalmaz. Színezék és alkoholmentes.

Ziaja Baby cream_babaapolokrem 50ml

Baba és gyermek testápoló tej – 1 hónapos kortól használható, színezék- és alkoholmentes. Hidratálja, gyengéden zsírozza és védi a bőrt a vízvesztéstől. Mérsékli a bőrirritációt és a napsugárzás hatását. Tarafa gyümölcsének kivonatát, gyapotmag olajat, kálcium komplexet, D-panthenolt és E-vitamint tartalmaz. Babamasszázshoz is ajánljuk.

Ziaja Baby body milk Baba es gyeremek testapolo tej 300ml

Baba & gyermek sampon – használata 6 hónapos kortól ajánlott. Tisztítja és ápolja a baba haját és fejbőrét. A hajat természetesen puhává, selymessé és könnyen kezelhetővé teszi. Könnymentes formula. Színezék és alkoholmentes.

Ziaja Baby shampoo_Baba es gyermek sampon 270ml

Baba & gyermek fürdető – 1 éves kor felett használható, szappanmentes, nem irritál. Gyengéden tisztítja a bőrt miközben kiválóan hidratál és ápol. Megváltoztatja a fürdővíz színét így játékossá válhat a napi rutin.

Ziaja Baby colourful bath_Baba es gyermek fürdeto

Gyermek hab- és tusfürdő rágógumi illat 500ml – Védi a bőrt a kiszáradástól, intenzív rágógumi illatú, erősen habzik. 3 évesnél idősebb gyermekek számára ajánlott.

Ziaja gyermek hab es tusfurdo rágógumi illat 500ml

Gyermek tusfürdő Cola illattal 500ml – Védi a bőrt a szárazságtól, nem irritálja a bőrt, szintén 3 éves kor felett ajánlott a használata.
Fontos tudni, hogy a baba család minden terméke dermatológiailag tesztelt, szigorú minőségi és hatóanyag ellenőrzésen mennek keresztül, az összetevők kiválasztása a The Institute of Mother and Child bevonásával történik. A készítmények nem tartalmaznak szappant, alkoholt és festéket.

Többre vagy kíváncsi?

http://www.ziajashop.hu/