Szépségnapló Divat Bemutatkozott a Fjällräven őszi-téli kollekciója

Bemutatkozott a Fjällräven őszi-téli kollekciója

2018-as őszi-téli kollekciójával a Fjällräven a nagyvárosok és a természet közötti szakadék áthidalására vállalkozott. Az új ruhadarabok és kiegészítők mindenkit a szabadba csábítanak: a városlakók, a könnyű erdei séták kedvelői és a technikai túrázás szerelmesei egyaránt megtalálják közöttük a számukra ideális termékeket, amelyek október közepétől érhetők el a svéd márka viszonteladóinál.

A természetben töltött idő szerepet játszik egészségünk megőrzésében: ellentétben sok mozgásformával a túrázás úgy tart fitten, hogy ízületeinket kíméli. Egy egyórás könnyed kirándulással akár 500 kalória is elégethető , míg a gyakori természetjárás akár 4-10 ponttal csökkentheti vérnyomásunkat . A rendszeres természetjárás emellett csökkentheti a szívelégtelenség és a cukorbetegség kialakulásának kockázatát is , sőt, koncentrációkészségünket és problémamegoldó-képességünket akár 50 százalékkal javíthatja . A túrázás stresszoldó hatásának köszönhetően mentális egészségünk megőrzéséhez is hozzájárulhat.

A Fjällräven a természetben töltött időnek ezt a jótékony hatását vette alapul a legújabb kollekciójának megalkotásakor. Az új téli Greenland termékek az ikonikus, immár 60 éves Greenland Jacket által megteremtett örökséget viszik tovább, és továbbra is arra biztatják a vásárlókat, hogy szakadjanak ki a városi környezetből, és töltsenek minél több időt a természetben. Az egyszerű vonalvezetésű, a kortárs skandináv dizájnt követő Greenland Winter Jacket kabát és Greenland Stretch Trousers nadrág ennek megfelelően a nagyvárosok és természet közötti szakadékot hivatottak áthidalni.

A téli kollekcióval együtt érkezett meg az újragondolt Fjällräven Keb termékcsalád is, amely a technikai túrák szerelmeseinek minden igényét kielégíti. A Keb Touring Jacket technikai soft-shell túrakabát, illetve az extrém körülmények között is szabad mozgást biztosító Keb Touring Trousers nadrág Svédország legmagasabb hegycsúcsáról, az északi sarkkörtől 150 kilométerre északra elhelyezkedő Kebnekaise-ről kapta a nevét, ezzel is jelezve a termékcsalád darabjainak tartósságát.

A megújult Greenland és Keb termékek könnyed, természetbarát anyaga, funkcionális kialakítása és rendkívüli ellenállósága lehetőséget teremt arra, hogy a maximumot hozzuk ki a természetben töltött napokból, és így támogatják egészségünk megőrzését.