Szépségnapló Arcápolás Kalis: új bőrápolási márka érkezett hazánkba!

Kalis: új bőrápolási márka érkezett hazánkba!

Novembertől a Kalis termékeivel is találkozhattok a Marionnaud Parfümériák polcain. Az olasz bőrápolási márka integrált kutatási és fejlesztési rendszerével olyan kozmetikumokat hoz létre, melyek optimális, egyedülálló koncentrációban tartalmaznak szuperhatékony, aktív összetevőket, annak érdekében, hogy természetes eredetű kimagaslón hatékony, páratlan textúrájú emulziókat és szérumokat kínálhasson a mindenki számára barátságos árakon!

kalis-1

Az olasz cég nem kevesebb, mint harminc év tapasztalattal rendelkezik a kozmetikumok és bőrgyógyászati orvostechnikai eszközök kutatásában, fejlesztésében, gyártásában és értékesítésében. A cég története 1979-ig nyúlik vissza, kezdetben gyógyszerészeti laboratórium volt. Az üzleti fejlődés 1983 januárjában lehetővé tett egy új márka a Kalis létrehozását. A saját termékek gyártása mellett nagy kozmetikai márkáknak szállít be prémium minőségű termékeket, alapanyagokat. Mára már úttörő a kozmetikai készítmények előállításában, mert a legújabb fejlesztéseket, a legmagasabb technológiát képviseli.

HIRDETÉS

kalis-3

A Kalis kizárólag válogatott biomimetikus (élő szervezetet utánzó) összetevőket használ, amelyek minden bőrtípusnak megfelelnek. A formulák bőrgyógyászatilag teszteltek, hipoallergének, nem mitesszerképzők, parabénmentesek és minimális mennyiségű tartósítószert tartalmaznak. A kozmetikumok szintetikus színezőanyag-mentesek és csak gyengéd, nem tolakodó illatokat tartalmaznak. A termékeket kimagaslóan biztonságos tartályokban tárolják és csomagolják, illetve a gyártás minden fázisában különleges odafigyeléssel készülnek.

A Kalis kozmetikumok szabadalmaztatás alatt álló prémium komplexet tartalmaznak:

– Vegestam (Indás ínfű merisztémás sejtek)

– Hydroplen: ultra alacsony molekuláris súlyú hydrolizált hyaluronsav+ GABA

– antiROS komlpex: E-vitamin+ gránátalma kivonat+karnozin

– Ezen felül: Vitamin komplex, Q10 koenzim, keramidok, nyújtott hatóanyag leadású GABA

Nem szappanosodó természetes olaj, ultra tiszta lecitin, biszabolol, szuperkritikus komlólé kivonat,

PCA természetes hidratáló faktor.

A Kalis termékek nem tartalmaznak:

Ásványi olajat, paraffint, phenoxyetanolt, parabéneket, formaldehid donorokat isothiazolinons; EDTA; BHA and BHT; PEG* (polietilén-glikol); állati eredetű összetevőket, nikkelt , nehézfémeket és glutént.

*10 termékből 8 peg-mentes és 3 termék tartalmaz az előállításhoz szükséges minimális mennyiségben.

HIRDETÉS
Előző cikkA helyes hajmosás tíz szabálya: biztos, hogy jól csinálod?
Következő cikkZord időjárás? Kényeztesd magad vadrózsa alapú készítményekkel!