Szépségnapló Életmód Az őszi-téli időszak elengedhetetlen illatai: bemutatkoznak az Aurora Candle Company gyertyák

Az őszi-téli időszak elengedhetetlen illatai: bemutatkoznak az Aurora Candle Company gyertyák

Megérkezett az ősz és vele együtt a hűvösebb időjárás, ezáltal az otthoni bekuckózások időszaka. Ilyenkor előkerülnek a vastagabb takarók, a finomabbnál finomabb teagyűjtemények, a letehetetlen olvasmányok és az isteni illatú illatgyertyák, amik meghitt és nyugtató hangulatot varázsolnak az otthonukban.

Utóbbi kategória egyik hazai zászlóshajója az Aurora Candle Company, akik különleges illatú gyertyáikkal válnak egyre népszerűbbé kicsiny hazánkban és családi vállalkozásként kezdték el a gyertyakészítést.

A gyertyák a többi gyártónál megszokott paraffin helyett egytől-egyig GMO-mentes szójából készülnek, amit az Egyesült Államokból hozatnak. A szójabab olajnak több előnye is van : amellett, hogy egészséges, 100% természetes alapanyag, nem kormol, akár másfélszer annyi ideig ég mint a paraffin gyertyák, így akár 40-50%-al tovább élvezhetjük a gyertyák illatát és csodás fényét.

A márka másik különlegessége, hogy a gyertyák fa kanócokkal égnek, ami olyan ropogó hangot ad, mintha a kandalló mellett ülnénk. Mi másra vágyhatnánk ebben az időben?

No de térjünk rá arra, ami a legfontosabb ezeknél az gyertyáknál: az illat! A napokban volt szerencsém betérni az Aurora Candle Company Zichy Jenő utcai mintaboltjába, ahol a kínálat nagy részét végigszaglásztam. Hihetetlenül érdekes és isteni illatú illatkombinációkkal dolgoznak, legyen az lime bazsalikom és mandarin, havas szilva és rózsa, levendula és shea vaj vagy épp citromfű és gyömbér. Ami számomra azonnal nagy szerelem volt, az a Diótörő fantázianevet viselő gyertya volt, aminek az illata nekem egyet jelent a karácsonyi sütéssel: mintha egy isteni vajas, fűszeres finomság sülne a sütőben. A másik érdekesség a Pumpkin Spice Latte, ami sokunknál az ősz egyik legnagyobb slágeritala és mostantól illata is lesz!

Ha még több gyertyára vagy kíváncsi, látogass el az Aurora Candle oldalára: https://auroracandle.hu/