Szépségnapló Smink Lancôme 2016-os tavaszi smink kollekció: játékosság és neo-pasztell árnyalatok

Lancôme 2016-os tavaszi smink kollekció: játékosság és neo-pasztell árnyalatok

A Lancôme idén sem hazudtolta meg önmagát, hiszen egy csodálatos tavaszi smink kollekcióval köszönti az év egyik legszebb évszakát. Egy kecsességgel és ragyogással átszőtt képzeletbeli utazás inspirálta a Lancôme 2016-os tavaszi kollekcióját, amely nem más, mint egy meghívás a nők kreativitásának ösztönzésére. Ebben a párizsi mesében a főhősnő újra találkozik gyerekkori önmagával, hogy újonnan felfedezett gyengéd és elegáns érzékiséget alkosson sminkjében, miközben bátran játszik az innovatív textúrákkal és a lendületes színekkel. Neo-pasztellek népszerű, lágy tónusokkal, egy ultra-kortárs csavarral átszőve. Mi lehetne még felemelőbb, mint merni fellazítani kőbe vésettet, feltűnést kelteni és újfajta hatásokat elérni, túl a megjelenésen felfedni a váratlant?

lancome-tavasz-2016

My Parisian Pastels – limitált kiadású kilenc részes arc- és szemhéjpaletta

Az álomból valóság lesz: gyerekkorunk ikonikus kockája hőn vágyott palettává alakul és a 2016-os tavaszi kollekció sztártermékévé válik.

HIRDETÉS

Ez a csodás arc és szemhéjpaletta egy teljesen új dimenzióba emeli a ’mindent egybe’ koncepciót, ahol a kreativitásnak semmi sem szab határt. A kilenc merész színkocka kilenc színjátszó pasztellel végtelen lehetőséget ad, hogy minden nő belső gyerek énje megtalálja benne a boldogságot. Most először a sminkelés játékká válik: egy szabályoktól megfosztott kalanddá, ahol a naivitás mindig érvényesül.

lancome-tavasz-2016-3

Csillámló pasztellek

Ahogy a kis különálló kockák egy színgazdag nagyobban egyesülnek, a My Parisian Pastels kilenc árnyalata is többféle módon alkalmazható: önmagában lokalizáltan, keverve, hogy az arc életerősen fénylő glóriaként ragyoghasson, esetleg kettesével-hármasával a fokozatos pasztell hatásért…nincsenek szabályok, csakis az eszközök a vágyak kielégítésére. A kilenc kocka három korrektív, három pirosító és három ragyogást adó árnyalatra oszlik. Azonban semmi sincs kőbe vésve, minden felcserélhető! Akár közvetlenül alkalmazva, vagy finoman ecsettel eldolgozva kerül fel a bőrre, a színjátszó púder textúra minden elképzeléshez igazodik.

Visszafogottan vintage csomagolás

A csodás pasztell kockák egy fémtokban kerültek elhelyezésre, mely épp úgy fest, mint egy színes ceruza készlet. A csomagolást a kollekció jellegzetes illusztrációja teszi személyre szabottá: egy párizsi hölgy sétáltatja kiskutyáját a város háztetői alatt egy gyönyörű tavaszi napon, miközben egy csokor lufit tart a kezében, amin a következő felirat áll: A Lancôme-tól szeretettel.

lancome-tavasz-2016-2

Keverd és párosítsd

A Lancôme sminkek kreatív igazgatója, Lisa Eldridge több alkalmazási tippet álmodott meg, hogy minden nő megtalálja a saját módszerét.

Arc: vízszintesen söprő mozdulattal egy lapos ecsettel vagy kabukival vidd fel az arcra, a korrektív, egészségesen ragyogó vagy a kiemelő színek keverékét.

Szemek: alkalmazz csupán egy kockát közvetlenül a szemhéjra, a vágyott intenzitás és csillámló hatásnak megfelelő nyomást kifejtve.

lancome-tavasz-2016-5

My Parisian Blush – limitált kiadású pirosító

A 2016-os tavaszi kollekció másik sztár terméke ez a pirosító: játékos és egyben ellenállhatatlan. Gömb alakú, mint egy lufi és színeiben egy édességboltot idéz, a párizsi hölgyek egészséges és különösebb megerőltetés nélküli ragyogásának ígéretével.

Azonnal elcsábít, a meglepetés a gyurma textúrában rejtőzik: ahogy az ujj belenyomódik, Proust madeleine süteménye jut az eszünkbe. Ez a nosztalgikus pirosító a szépség eszközzé válik, ellenállhatatlan derűvel frissítve fel az orcát.

lancome-tavasz-2016-1

Illusztrált fémtokba öltöztetve, két könnyed ám lendületes árnyalatban elérhető:

01 Corail de Ville, egy gyümölcsös narancs árnyalat az ellenállhatatlan orcáért

02 Rose Haussmann, egy pírt adó kékes-rózsaszín, mely érzelemmel tölti meg az arcot

A textúra hihetetlenül játékos megjelenése egy olyan technológiai fejlesztésen alapszik, mely lehetővé teszi a belülről jövő, ösztönös alkalmazást. A termék elolvad, miközben körkörös mozdulatokkal felkerül az orcára. Az eredmény pedig egy áttetsző színköpeny, amely könnyedén illeszkedik a bőrhöz.

 

Hypnôse szemhéjpaletta

A Hypnôse paletta összehangolt árnyalatokat és a lehetőségek végtelen tárházát ajánlja, hogy lágy, romantikus tónusokkal díszítse a szemeket, a még merészebb, még érzékibb hatás érdekében. Négy fokozatos árnyalat a legsötétebbtől (a szemek kiemelésére és még intenzívebbé tételére) a legvilágosabbig és legragyogóbbig (a ragyogás előhívására), melyeket egy ötödik, világosabb árnyalat ellensúlyoz, mely, mint egy szórakoztató nőies helyettesítő jel, személyre szabottá teszi pillantását:

DO13 Paris en Rêve, könnyed pasztell árnyalatok harmóniája, melyeket a szélben szálló lufik látványa ihletett, és egy mennyei kék, mely költői befejezést ad a színeknek.

lancome-tavasz-2016-7

Hypnôse Khôl Waterproof – limitál kiadásű szemceruza

A Hypnôse Khôl az ideális eszköz hipnotikus szemek formálásához. Ez a nők varázspálcája a szemkontúr könnyed kialakításához. A Hypnôse palettával teljes harmóniában két vízálló, ultra-hosszú hatású, kopásmentes és a párizsi hölgy minden érzelmét kiálló árnyalatban érkezik:

10 Bleu Parisien, egy matt azúrkék, ami annyira tiszta, mint a nyári égbolt.

11 Brun Métropolitain, egy selymes és színjátszó, majdnem rézszínű barna.

Keverd és párosítsd

Egy tipp Lisa Eldridge-től: a lenyűgöző összhangért kombináld a Bleu Parisien szemceruzát a szempillák tövében alkalmazva a Paris en Rêve szemhéjpalettával a mozgó szemhéjon. Ugyanígy a Brun Metropolitain szemceruzát a Paris Merveilleux palettával. A még merészebb tekintetért ne félj felcserélni ezt a két kombinációt!

 

 

Vernis in Love – tökéletes pasztell körmök

A tejes pasztellszínek a kifogástalan színréteggel, lenyűgöző fénnyel és tartóssággal vonják be a körmöket. Két színpaletta sorakozik fel egyenként két hideg vagy meleg árnyalattal a szemekkel és az ajkakkal tökéletes összhangban, vagy éppen feltűnő kontrasztban.

lancome-tavasz-2016-6

148 Corail de Ville, egy tejes-turmix szerű barackszín

149 Jaune Grands Boulevards, egy savasság nélküli citromsárga.

146 Rose Haussmann, egy csodálatos kékes-rózsaszín.

153 Bleu Ciel Parisien, egy finom azúrkék köntös.

 

Te melyiket választanád?

 

 

TIPP:

Elérhető a Lancome márkát forgalmazó parfümériák limitált hálózatában januártól.

Árak:

My Parisian Pastels ajánlott fogyasztói ára: 17 000 Ft

My Parisian Blush ajánlott fogyasztói ára: 10 500 Ft

Hypnôse szemhéjpaletta ajánlott fogyasztói ára: 15 300 Ft

Hypnôse Khôl Waterproof ajánlott fogyasztói ára: 6700 Ft

Vernis in Love ajánlott fogyasztói ára: 5900 Ft

HIRDETÉS
Előző cikkÍgy javíts a bőröd állapotán a hideg téli napok után
Következő cikkMAC újdonságok – 2016 március (Flamingo Park, Zac Posen, Brows are it!, Velvetease lip pencil, Modern twist kajal liner)