Szépségnapló Smink MAC újdonságok – 2015 június (Lightful C 2in1 with Radiance Booster Serum,...

MAC újdonságok – 2015 június (Lightful C 2in1 with Radiance Booster Serum, In Extra Dimension 2015)

Júniusban egy szemhéjpúder-kollekcióval és egy új termékkel rukkol elő a MAC, melyek a hónap elejétől már megvásárolhatóak a márka üzleteiben.

Lightful C 2in1 with Radiance Booster Serum

A bőrápolás tudománya és a sminkelés művészete most egy forradalmi termékben egyesül. A M·A·C legújabb Lightful terméke modern, két-kamrás csomagolást kapott, ami így két erős formulát tartalmaz- egy ápoló szérumot és egy színezett krémet. A könnyű, áttetsző szérumot használd éjszaka az egész arcodon, hogy megelőzd a hiperpigmentációt, a színezett szérum pedig nappali használatra lett kifejlesztve, ragyogóvá és egyenletessé teszi az arcbőrt. A Radiance Booster rendszeres használata kezeli az olyan bőrproblémákat, mint a sötét foltok, vízhiányos, egyenetlen bőrfelszín; C-vitamin tartalmának köszönhetően pedig világosítja a bőrt.

LIGHTFUL 2 IN 1_AMBIENT_72

Árnyalatok:

Light –  pale ivory
Medium – warm beige
Medium Plus – tan beige
Dark – deep caramel
Dark Deep – rich golden bronze

16 500 Ft

In Extra Dimension 2015

In Extra Dimension_beauty 72A kollekció 18 szuper árnyalatú szemhéjpúdert tartalmaz, melyeket szárazon és nedvesen is egyaránt lehet használni. Jó hír, hogy a kollekció darabjai júniustól folyamatosan kaphatóak lesznek a MAC üzleteiben.

In Extra Dimension_ambient 72A szemhéjpúderek mellé még ecseteket (233,234) és egy Prep+Prime 24 Hour Extended Eye Base primert is megvásárolhatunk a kollekción belül, amik megkönnyítik a gyönyörű színek felvitelét.

inextradimension2015 IN EXTRA DIMENSION_PREP + PRIME EYEBASE_24 HOUR EXTENDED EYE BASE_72 IN EXTRA DIMENSION_BRUSH_BRUSH 234_72 IN EXTRA DIMENSION_BRUSH_BRUSH 233_72