Szépségnapló Testápolás Márciusi AVON újdonságok

Márciusi AVON újdonságok

Újabb hónap, újabb csodás újdonságok az AVON kínálatából. Kiválogattuk a kedvenc darabjainkat az 2022 márciusi kínálatból!

Far Away Aurora parfüm

Az igazán gyönyörű csomagolást kapott Avon Far Away Aurora parfümben a pompás bourbon vanília csodálatos találkozása a vízililiom és a frissítő rózsás akkordok váratlanul jeges kombinációjával visszaadja azt a pillanatot, amikor a napfény gyengéden ébreszti az Északi-sark békésen szunnyadó, jeges világát.

Anew revitalizáló lehúzható arcmaszk

A legújabb Anew revitalizáló lehúzható arcmaszk gyengéden távolítja el a szennyeződéseket és csökkenti a fakóságot, hogy bőrünk simább és energikusabb külsejű legyen. Használjuk heti 2-3 alkalommal, vigyük fel egyenletes rétegben arctisztítás után, hagyjuk hatni 20 percig, majd óvatosan húzzuk le. Közben relaxálhatunk vagy olvashatunk néhány oldalt aktuális könyvünkből, a lényeg, hogy szánjuk magunkra ezt az időt, ne sajnáljuk lelkünktől sem a törődést.

Legendary Lengths szempillaspirál

Az AVON legújabb, Legendary Lengths névre hallgató szempillaspirálja új magasságokba emeli pillák szépségét. Ezzel az izgalmas szempillatechnológiai innovációval pofon egyszerűen érhetünk el látványos hatást. A spirál exkluzív, következő generációs polimert tartalmazó formulája filmréteget képez a pillákon, ezáltal extra hosszú szempillákat építhetünk fel. Különleges kúp alakú keféje könnyedén választja szét és hangsúlyozza ki még a nehezen elérhető szempillákat is, egyenletesen oszlatja el a festéket a pillák teljes felületén. Figyelemreméltó tekintetünkkel pedig egész nap gond nélkül hódíthatunk, hiszen szupertartós formulája a legmozgalmasabb napjainkon is kitart, nem pereg, nem maszatolódik és nem csomósodik, így kölcsönözve minden helyzetben magabiztos megjelenést számunkra.

Aromatherapy kézkrémszett

Kedvenc Avon Planet Spa Aromatherapy kézkrémeink bájos díszdobozban várják, hogy elfoglalják becses helyüket éjjeliszekrényünkön.

A 3 tápláló kézkrém mindegyike gazdag formulával hidratálja és tölti fel bőrünket nedvességgel, a különbséget az illatokban kereshetjük. Az Aromatherapy Energise élénkítő kézkrém illata energiával tölt fel, az Aromatherapy Calm nyugtatóan hat érzékeinkre, míg az Aromatherapy Beauty Sleep levendulával és kamillával részesít bennünket relaxáló élményben.