Szépségnapló Divat A tökéletes egyensúlyra való törekvés inspirálta a legújabb AGNESKOVACS kollekciót

A tökéletes egyensúlyra való törekvés inspirálta a legújabb AGNESKOVACS kollekciót

Az AGNESKOVACS legújabb, WOMAN BALANCE névre keresztelt kollekciójának darabjai arra ösztönzik viselőjüket, hogy bátran éljék meg az életében párhuzamosan futó szerepeket, ne féljenek az ebben rejlő kihívástól.

Az AGNESKOVACS legújabb kollekciója a tökéletes egyensúlyi állapot megteremtésére törekszik. Azt a szerencsés, gondtalan állapotot szimbolizálja, amelyet minden nő keres, aki számára szüntelen kihívás, hogy a párhuzamosan futó szakmai és magánélete között – a munkája és a családja között megtalálja a balanszot.

Az AGNESKOVACS nő, aki számára a kollekció is készült, helyt áll mindkét szerepben. Karrierjében és családja körében is örömmel teljesedik ki, még akkor is, ha gyakran küzdelmes az egyensúly megtalálása. Amikor viszont megvalósul a balansz, megteremti azt az elégedettséget, amelyben helyén érezheti magát. Ezt a párhuzamos szerepek közötti egyensúly keresést jelképezik a kollekció minden darabján megjelenő fémkellékek, amelyek a táskákon végigfutó hajtásokra illeszkednek rá. Az egymáshoz képest elcsúsztatott ezüst részletek aszimmetriája felidézi a balansz kialakulás előtti pillanatnyi, bizonytalan állapotot.

A karrierben és a családban betöltött női szerepek, ha ütköznek is időnként, mégis balanszba hozhatók – ezt üzeni a kollekció, amelynek darabjai között éppúgy megtalálhatók letisztult vonalú, jól pakolható kézi táskák, amelyek a feladatokkal elhalmozott mindennapok során jönnek igazán jól, mint kisebb, átvethető válltáska és a kényelmes hátizsák a hétvégi programokhoz. Emellett idén is helyet kaptak a kollekcióban új bőrkiegészítők, karkötők és övek, amelyek szépen illeszkednek a Balance táskák formavilágához.

Az AGNESKOVACS nő életében helyet kap a család mellett a karrier is. A vágyott egyensúly megteremtéséhez pedig a kifinomult dizájn és praktikus kialakítás kettősével járulnak hozzá a kollekció darabjai.

Ha kíváncsi vagy a kollekcióra, személyesen is megtekintheted az AGNESKOVACS studio-ban: 1123 Budapest, Kék Golyó utca 20.

Fotó: Oleg Borisuk

Modell: Horváth Hilda / Sparkling Models

Stylist: Kiss Márk

Smink: Hajdú Zsófi