Szépségnapló Testápolás Áprilisi AVON újdonságok

Áprilisi AVON újdonságok

Újabb hónap, újabb csodás újdonságok az AVON kínálatából. Kiválogattuk a kedvenc darabjainkat az áprilisi kínálatból!

Anew C-vitaminos hidratáló fényvédő krém

A C-vitamin egész évben a bőrünk legjobb barátja, de tavasszal különösen. Reggel alkalmazva fokozza a fényvédő hatékonyságát, így erősíti a védelmet a napsugárzás káros hatásaival, azaz például a ráncok és pigmentfoltok kialakulásával szemben. Az AVON legújabb ultrakönnyű, gyors beszívódású fényvédője, az Anew C-vitaminos hidratáló fényvédő krém éppen ezért kiváló eleme lehet skinimalista rutinunknak, hiszen nem csupán SPF50-el véd a napsugárzás káros hatásaival szemben, de C-vitaminnal dúsított formulája erősíti bőrünk védekezőképességét és felveszi a harcot a ráncok és pigmentfoltok kialakulásával szemben is. Azonnal ragyogóvá teszi bőrünket, idővel csökkentheti az elszíneződések külsejét és akár 24 órán át tartó hidratálást nyújt.

Ultracsillogó ajakrúzs

Egy ajakrúzs, ami mindent megváltoztat? A napunkhoz való hozzáállásunkat biztosan! Az AVON népszerű Ultra termékcsaládjában új tagot köszönthetünk, az Ultracsillogó ajakrúzst. A különleges újdonság mélyen pigmentált ragyogó árnyalatai fényvisszaverő gyöngypigmentekkel kápráztatnak el minket és azokat is, akik akár csak egy pillantást vetnek ajkainkra. Egyedi alakjával figyel az extra precizitásra, finom illatával az extra élvezetre, avokádóolajjal pedig az extra hidratálásra.

Nourishing Shine szájfény

Tavasszal sokan szeretjük a légiesebb illatokat, ruhákat, anyagokat, akár ételeket is, így az AVON is előrukkolt egy igazán könnyed, de annál feltűnőbb ajaktermékkel! A tápláló és áttetsző Avon Nourishing Shine szájfény E-vitaminnal, jojoba- és kókuszolajjal óvja ajkainkat, hogy azok fényesek, puhák és simák lehessenek. 3 ultrafényes hatás közül válaszhatjuk ki kedvenceinket, akár az áttetszőbb, a krémesebb vagy a csillogóbb árnyalatokért rajongunk, találunk a kedvünknek megfelelőt. Aggódnunk pedig attól sem kell, hogy a lágy tavaszi szellő belefújná hajunkat ajkainkba, az extrém hatás ragacsos érzés nélkül garantált.

AVON előkészítő és fixáló spray

A melegebb idő közeledtével előfordulhat, hogy sminkünk is elmászik a helyéről, de az Avon előkészítő és fixáló spray használatával ettől nem kell félnünk! Fújjuk arcunkra a permetet sminkelés előtt, hogy bőrünk hidratált lehessen, ezáltal tökéletes alapot biztosítva sminkünknek, és utána is, hogy egész napra fixáljuk az eredményt.

AVON Senses Simply Luxurious termékcsalád

A fürdés egy igazán új élményét élhetjük át az Avon Senses Simply Luxurious termékcsalád tagjaival, az édes vanília és a napérlelte, lédús őszibarack kényeztető illatjegyeivel testben egy kád forróvízben, de gondolatban az olasz gyümölcsösökben sütkérezhetünk.