Szépségnapló Testápolás Az AVON újdonságai közül válogattunk – 2023 szeptember

Az AVON újdonságai közül válogattunk – 2023 szeptember

Újabb hónap, újabb csodás újdonságok az AVON kínálatából. Kiválogattuk a kedvenc darabjainkat a szeptemberi kínálatból!

Far Away Beyond The Moon parfüm

A rendkívül tartós, magasabb koncentrációjú illatanyagot tartalmazó Avon Far Away Beyond the Moon parfüm megragadja a hold misztikus mivoltát, már egyetlen fújásra erőt ad, hiszen magunkon viselhetjük az éjszaka virágzó holdvirág különleges esszenciáját. Az illat középpontjában az exkluzív, fenntartható forrásból származó holdvirág áll, egy titokzatos, rejtőzködő éjszakai virág, amely kizárólag éjjel, a holdfényben bontakoztatja ki szirmait teljesen. Érezzük a fehér virág friss, édes varázsát és csábítását, miközben olyan gazdag, aromás illatjegyekkel keveredik, mint a vadcseresznye és a szantálfa.

Power Stay Folyékony szemhéjtus

Az akár 72 órán át tartó szemhéjtusokkal minden eddiginél nagyobb tartóssággal nyűgöz le minket minden egyes sminkelésnél, nem maszatolódik el vagy fakul ki a nap folyamán. Finom hegyével a szempillavonalhoz közel, egyetlen mozdulattal pontos vonalakat húzhatunk, csupán arra kell figyelnünk, hogy használat előtt mindig rázzuk fel.

Power Stay korrektor – 4 új árnyalat!

Frissítsük fel tekintetünk az Avon Power Stay korrektorokkal, amelyek most 4 új árnyalattal jelentkeznek, hogy mindannyian megtalálhassuk a számunkra legtökéletesebbet. Az akár 18 órán át tartó korrektorok könnyedén elfedik a finom vonalakat, sötét karikákat, pattanásokat és a bőrpírt, miközben könnyű formulájuknak köszönhetően természetes hatást keltenek és bőrünket is hagyják szabadon lélegezni.

Senses Dancing Skies termékcsalád

Az előző hónapban debütált Avon Senses Dancing Skies kollekció habfürdőjéhez mostantól becsatlakozik a krémtusfürdő és a folyékony szappan is, hogy teljes, kozmikus élményt adhasson! A misztikus színekben örvénylő, éjszakai égbolt varázslatosan izzó fényét hozzák el számunkra a termékek, a kozmikus ibolya, a ragyogó málna és a csillogó rózsaszín holdkő erejével. Tapasztaljuk meg, ahogy a kinti világ elhalványodik, az érzékeink kiélesednek, miközben szinte megáll az idő.