Szépségnapló Testápolás 4711 Remix Electric Night – egy illat, amivel nem maradsz észrevétlen

4711 Remix Electric Night – egy illat, amivel nem maradsz észrevétlen

Egy újabb Remix illattal jelentkezik októbertől a 4700! Az Electric Night-ra keresztelt illattal a titokzatos éjszakai életbe merülünk, hogy megmutassuk, mit tartogat mindez. Ez a Remix kiadás titokzatos, elektromos, nőies, vonzó – és intenzív! Ráadsul a 4711 Remix Electric Night, hosszú partiéjszakákhoz illő, extrahosszan tartó Eau de Parfum formában érkezik – és mint egy további illatvariáció, télen-nyáron megtalálható lesz a polcokon! 

A citrom, bergamott és fekete ribizli különleges triójával, pezsdítő-gyümölcsös illatot teremt – és intenzív lökést ad az „első pillantásra”! Ahogy követed a ritmust, a bazsarózsa és a gyöngyvirág virágimpulzusai lüktetnek a szívben, és találkoznak a felvillanyozó pillanatok fénypontjával: az egyedülálló rúzs-akkord a szexi aurához! A cédrusfa, a vanília és a borostyán kontrasztot és változatosságot biztosít az alapnak, és intenzív érzetet hagy a bőrön. Egy felvillanyozó illat, amely maradandó benyomást hagy a táncparketten – megnövelt illatolaj-koncentrációval, még inten zívebb illatélmény magasabb tartóssággal az egész éjszakára!

„Tapasztald meg a 4711 Remix Eau de Parfum-öt az intenzív pillanatokért. Ez a virágos-orientális és gyümölcsös illat az egyedi rúzs-akkorddal a tökéletes lezárása a parti megjelenésednek, és maradandó benyomást hagy a klubban – minden szem rád szegeződik!”
(Céline Barel, 4711 Remix Electric Night parfümőr)

A virágos jegyekkel rendelkező 4711 Remix Electric Night október elejétől kapható, első Eau de Parfumként a Remix kollekcióban.