Szépségnapló Smink Bemutatkoznak a Max Factor újdonságai: Dark Magic szempillaspirál és Miracle Contouring paletta

Bemutatkoznak a Max Factor újdonságai: Dark Magic szempillaspirál és Miracle Contouring paletta

Áprilisban két Max Factor újdonsággal is találkozhatunk majd a boltok polcain: egy extra dúsító szempillapirállal és egy minden bőrtónushoz illő kontúrpalettával. Ismerjük meg őket közelebbről!

Dark Magic szempillaspirál

A Max Factor új szempillaspirálja mágikus megjelenésű, drámaian sötét, dús szempillákat ígér. Különlegessége, hogy másodpercek alatt egyenletesen vonja be a szempillákat, köszönhetően a víz és a természetes viaszok és pigmentek 2:1 arányának. Az összetételben található speciális viasz, mely napraforgómag viaszt is tartalmaz, vastagabbnak látszó szempillákat, és mélységet ad, a kefe minden mozdulatával. Ráadásul a szempillaspirál összetevőinek speciális keveréke elkenődés nélküli építhetőséget és intenzitást biztosít, amely egész nap tart.

A Dark Magic fogóját speciálisan úgy terveztek, hogy illeszkedjen az ujjak közé. A használtalával kapcsolatos aggodalmak már a múlté, köszönhetően a puha, ergonomikus kialakításának.

A Dark Magic Szempillaspirál wave action keféjét arra tervezték, hogy a festéket egyenletesen osszlassa el a pillák között, a sötét, látványos és ultragyors eredményért, míg szétágazó hegye segítségével minden egyes szempillát elér.

A Max Factor sminkmesterei szerint:

„A Dark Magic Szempillaspirál tökéletes a mindig mozgásban levő elfoglalt nőknek, akiknek olyan szempillaspirál kell, amely teljesítményében és tartósságában minden esetben megbízhatnak. Úgy tervezték, hogy illeszkedjen az ujjaid közé, így a bosszantó megcsúszások a múlté lettek. Hihetetlenül gyorsan szárad, ezért az elkenődés miatt sem kell aggódnod. Egy valódi titkos varázseszköz, amely egyetlen nő sminktáskájából sem hiányozhat.”

Miracle Contouring paletta

A kontúrozás bonyolultnak és időrablónak tűnik, és a sztárok megjelenését juttatja eszünkbe. De a Max Factor megérti, hogy mi nem akarjuk vastag sminkkel eltakarni az egész arcunkat, csak előnyös vonásainkat szeretnénk kiemelni, és közben továbbra is önmagunknak látszani. Az új Miracle Contouring Palettával és a Max Factor 3, 2, 1 technikájával annyira egyszerű hozzánk illő, könnyed kontúrt alkotni, hogy még a legelfoglaltabb napokba is belefér.

A Miracle Contouring Paletta képessé tesz, hogy három egyszerű lépésben, percek alatt elkészüljön a kontúr, a kiemelés és a highlight.

A Miracle Contouring Paletta nyolc gondosan kiválasztott árnyalatot tartalmaz, melyeket a Max Factor profi sminkesei úgy válogattak, hogy jól álljanak minden bőrtónushoz és árnyalathoz. A paletta krémes, könnyű és tartós összetétele biztosítja, hogy eldolgozása a lehető legegyszerűbb legyen, még akkor is, ha most kontúrozol először.


A Max Factor sminkmesterei által kifejlesztett új, 3, 2, 1 technikával a kontúrozás egyszerűbb, mint valaha. Válaszd azt a 3 színt, melyek szerinted a legjobban fognak állni neked, és az instrukciókat követve rajzolj 3, 2, 1 formákat az arcodra.

1. lépés: kontúrozz egy „3-as” árnyalattal 3-as alakban, a halántéknál kezdve, megkerülve a szem külső sarkát, az arccsont alá kanyarodva, majd visszafordulva a fül felé és a 3-as alakot az áll vonalán befejezve.

2. lépés: Emeld ki szemeid egy „2-es” árnyalattal. Kezdj el kettes alakban rajzolni a szemöldök alatt, majd a szem külső sarka körül vezetve az ecsetet Ezután fejezd be a kettest az arc almácskáján keresztül és vissza.

3. lépés: Vigyél fényt az arcodra „1-es’ highlight árnyalattal, 1-es alakban, a homlok közepétől végig az orrnyergen, az ajak közepe fölött, végül az állon haladva.