Szépségnapló Divat VALBONA Leather: praktikus és divatos táskamárka hazai kézből

VALBONA Leather: praktikus és divatos táskamárka hazai kézből

Új magyar táskamárka tűnt fel a hazai piacon, mely már két budapesti Salamander üzletben is elérhető.

A VALBONA Leather táskákat valódi nők igényei ihlették, akiknek számos szerepben kell helytállniuk a mindennapokban, de közben nem szeretnének lemondani a stílusos megjelenésről. A táskák kis szériákban, környezetbarát módon készülnek, és elsőként a Salamander két budapesti üzletében érhetők el.

Az öt táskából, egy pénztárcából és egy okos unisex kártyatartóból álló kollekció a Salamander őszi-téli prémium kínálatának részeként mutatkozik be. A VALBONA Leather az első magyar táskamárka, amely bekerült az üzletláncba. A kollekció színvilágára a klasszikus őszi árnyalatok jellemzők, a fekete, a barna, a zöld és a metál szürke. Az anyag kiválasztásban a tervező a kiváló minőséget és a környezetbarát megoldást tartotta a legfontosabbnak, így a táskák prémium maradék bőr felhasználásával készülnek, kis szériákban. A külső kialakításnál az elegáns megjelenésen kívül a kellemes tapintás kapott kiemelt szerepet. A magyar táskamárkák közül egyedül a VALBONA Leatherre jellemző a bőr és a velúr kombinálása, de Kabo Valbona szívesen használ anyagában nyomott 3-dimenziós mintájú bőröket is.

A táskák belső kialakításánál a praktikusság került előtérbe, a cél a „kutakodásmentes” táskák megalkotása volt. Ezért a számos praktikus zseb mellett a nagyobb méretű táskák karabineres bőrszíjat is kaptak az elsüllyedésre hajlamos kulcscsomók rögzítésére. A kollekció részét képezi egy unisex kártyatartó is, amelyben tíz kártyát tárolhatunk áttekinthetően, illetve érhetünk el egyetlen gombnyomással.

A márka megálmodója és tervezője, Kabo Valbona nemzetközi közgazdász karrierből érkezett a divat világába, ahova gyermekkora óta csillapíthatatlan alkotó szenvedélye vezette. Valbona minden táskája egy beteljesült álmot jelképez, amellyel más nőket is arra szeretne inspirálni, hogy tegyenek álmaik megvalósításáért.