Szépségnapló Divat VALBONA Leather: praktikus és divatos táskamárka hazai kézből

VALBONA Leather: praktikus és divatos táskamárka hazai kézből

Új magyar táskamárka tűnt fel a hazai piacon, mely már két budapesti Salamander üzletben is elérhető.

A VALBONA Leather táskákat valódi nők igényei ihlették, akiknek számos szerepben kell helytállniuk a mindennapokban, de közben nem szeretnének lemondani a stílusos megjelenésről. A táskák kis szériákban, környezetbarát módon készülnek, és elsőként a Salamander két budapesti üzletében érhetők el.

Az öt táskából, egy pénztárcából és egy okos unisex kártyatartóból álló kollekció a Salamander őszi-téli prémium kínálatának részeként mutatkozik be. A VALBONA Leather az első magyar táskamárka, amely bekerült az üzletláncba. A kollekció színvilágára a klasszikus őszi árnyalatok jellemzők, a fekete, a barna, a zöld és a metál szürke. Az anyag kiválasztásban a tervező a kiváló minőséget és a környezetbarát megoldást tartotta a legfontosabbnak, így a táskák prémium maradék bőr felhasználásával készülnek, kis szériákban. A külső kialakításnál az elegáns megjelenésen kívül a kellemes tapintás kapott kiemelt szerepet. A magyar táskamárkák közül egyedül a VALBONA Leatherre jellemző a bőr és a velúr kombinálása, de Kabo Valbona szívesen használ anyagában nyomott 3-dimenziós mintájú bőröket is.

A táskák belső kialakításánál a praktikusság került előtérbe, a cél a „kutakodásmentes” táskák megalkotása volt. Ezért a számos praktikus zseb mellett a nagyobb méretű táskák karabineres bőrszíjat is kaptak az elsüllyedésre hajlamos kulcscsomók rögzítésére. A kollekció részét képezi egy unisex kártyatartó is, amelyben tíz kártyát tárolhatunk áttekinthetően, illetve érhetünk el egyetlen gombnyomással.

A márka megálmodója és tervezője, Kabo Valbona nemzetközi közgazdász karrierből érkezett a divat világába, ahova gyermekkora óta csillapíthatatlan alkotó szenvedélye vezette. Valbona minden táskája egy beteljesült álmot jelképez, amellyel más nőket is arra szeretne inspirálni, hogy tegyenek álmaik megvalósításáért.

 

 

Előző cikkBest of Lush 2. rész – Hajápolás
Következő cikkHatalmas elismerésben részesült a Yamuna