Szépségnapló Divat ENIHORN 2015/2016-os őszi-téli kollekció: főszerepben az elegancia és a praktikum

ENIHORN 2015/2016-os őszi-téli kollekció: főszerepben az elegancia és a praktikum

Bemutatkozott az ENIHORN 2015/2016-os őszi-téli kollekciója. A márka Izabella utcai webshop roomjában tekintettük meg a szezon újdonságait, ahol egyébként bárki megnézheti, felpróbálhatja a ruhadarabokat, majd webshopon keresztül megrendelheti azokat.

enihorn_2015_13

enihorn_2015_12

Aki nem ismerné az ENIHORN márkát, annak röviden: az ENIHORN-t Horn Enikő indította 2013-ban. Jellemzőek munkáira, hogy letisztult szabásvonalakkal, kifinomult bőr alapanyagokkal, lágy esésű textilekkel, pasztell tónusokkal, olykor vibráló, mondén színekkel visz légies, modern eleganciát a hétköznapokba. Ezek a darabok a modern nő igényeit szolgálják, akik számára – a valódi nőiesség mellett – a praktikum, a hordhatóság és a tartós minőség is elsődleges szempont. Ebben a szellemben születnek a márka jól kombinálható elemei – bizonyos sikerdarabok időről-időre újraértelmezve visszatérnek, így nemcsak a tiszta elegancia és a szárnyaló fantázia jelenléte állandó – a különböző kollekciók között is folytonosság áll fenn. Az ENIHORN egyre nagyobb sikereket ér a tengerentúlon is: egyre több külföldi vásárlóval büszkélkedhet, sőt még a People magazin is felfigyelt rá.

enihorn_2015_7

Az ENIHORN 2015/2016-os őszi/téli kollekcióját egyfelől a hideg, ködös reggelek inspirálták, mégis minden egyes darabja melegséggel és magabiztos kényelemmel tölti fel a mindennapokat. Másrészről ihletet merített a gyermeki fantázia színes tintáiból, elbűvölő, mágikus akvarelljeiből, így a márka ezúttal egészen új iránnyal színesíti palettáját. Természetesen visszaköszönnek a már jól ismert és kedvelt virágminták is, de az évszak hangulatához igazodva, visszafogottabb hangnemben: inkább táskákon, kiegészítőkön találkozunk velük.

enihorn_2015_17

enihorn_2015_16

Horn Enikő elmondta, hogy fő célközönsége a 30 feletti anyukák, akiknek fontos a jólöltözöttség és az elegancia, de a praktikum is nélkülözhetetlen eleme az életüknek. A márka pont ezért próbál mindent megtenni azért, hogy ezt a két vonalat gyönyörűen összevegyítse. A ruhák legtöbbjén zsebek vannak, hogy az apróbb dolgokat el lehessen rejteni bennük, de pont ezért praktikusak a nagyobb, pakolható táskái is.

enihorn_2015_20

Az eddigiekhez képest a táska vonal is némileg új felhangot kap – a puha marhabőrön finoman kidolgozott krokodil- és kígyóbőr imitációk jelennek meg, ezzel mintegy izgalmas játékosságot kölcsönözve az anyagnak.

enihorn_2015_15

Az elegáns hétköznapok világa, a hétköznapok eleganciája – ezek a gondolatok tükrözik az új kollekció fő irányvonalát és a már megszokott elemek finom csavarral való újraértelmezése nyomán kelnek életre. Minden egyes darab a halhatatlan stílusosság előtti tisztelgés, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a gesztus, hogy valamennyi Audrey Hepburn egy-egy ikonikus filmes karakterének nevét kapta.

enihorn_2015_1

enihorn_2015_4

enihorn_2015_14

A tervezésnél ismét fontos kritérium volt, hogy kényelmes, könnyen kombinálható, a természettel harmonizáló ruhák és táskák szülessenek, amik a fáradt, borongós, szürke reggelekbe is izgalmat, színt és komfortot varázsolnak.

enihorn_2015_8

enihorn_2015_5

enihorn_2015_18

enihorn_2015_19
A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS-1D Mark IV fényképezővel készítettük.
Az online- és egyéb kommunikációnkhoz ASUS ZenFone 2 okostelefont használunk.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUSGigabyte, SonyEpson, Kaspersky Lab, Canon, Camera Kft., Nike
Utómunka hardver: Acer, ASUS, Gigabyte