Szépségnapló Testápolás Fekete áfonyával és vadrózsa-olajjal dúsított újdonságok a Barnängen-től

Fekete áfonyával és vadrózsa-olajjal dúsított újdonságok a Barnängen-től

A tökéletes svéd lagom életérzést adják vissza a Barnängen legújabb extra ápoló termékei, melyek 100%-ban vegán és természetes összetevőkből állnak.

Superfood-al a bőr öregedése és a cellulitisz ellen

Svédország északi erdei tele vannak édes fekete áfonyával, amely igazi superfood. Ha fekete áfonyáról hallunk, először leginkább édes íze jut eszünkben, azonban emellett különleges gyógynövény is egyben, amely gazdag antioxidánsban, vitaminokban és ásványi anyagokban. A bogyós gyümölcsök közül a fekete áfonya rendelkezik a legmagasabb szabadgyök-semlegesítő képességgel remek hatással van a bőrre, a kollagén-mátrix egészségét támogatja azáltal, hogy semlegesíti a szabadgyököket.

Ennek következtében megelőzi a ráncok képződését és a bőr öregedését, valamint hatásos a cellulitisz elleni harcban is. Az új Berry Boost tusfürdő és habfürdő fekete áfonya kivonatot, valamint egyedi fejlesztésű Barnängen hidratáló szérumot tartalmaz. Kizárólag vegán összetevőkből áll, ezáltal természetes gyümölcsös illata egész nap frissít és ellazít. Gyengéden tisztítja a bőrt és egy könnyed védőréteget hagy maga után, hiszen szilikon-és parabénmentes, így garantált a selymes puhaság.

Extra ápolás a bőrnek

Kényeztesd tested az új Oil Intense termékcsaláddal, és élvezd a tartós, intenzív ápolást. A nemes virágokkal borított svéd mezőkről származó tiszta vadrózsa-olaj, és a kifejlesztett, tápláló Cold Cream formula egész napos gyengéd ápolást nyújt.

Az extra száraz bőrre, bőrgyógyászok által tesztelt, 100 % vegán alkotóelemek táplálják és feltöltik a testet borító szöveteket, miközben hosszan tartó, könnyed érzést biztosítanak.

A termékcsalád mind három tagja szilikon- és parabénmentes. A krémtüsfürdő, a testápoló valamint az intenzív testbalzsam, természetes összetevőinek köszönhetően nyugtatja, hidratálja és puhítja a száraz bőrt.