Szépségnapló Arcápolás Fytofontana Stem Cells termékek

[TESZT] Fytofontana Stem Cells termékek

Két Fytofonatana Stem Cells terméket mutatok most be nektek közelebbről: a Fytofontana Stem Cells Collagen-t, ami egy őssejtes fiatalító emulzió a ráncok feltöltésére, valamint a Fytofonata Stem Cells Pure Winkle-t, ami pedig egy őssejtes tisztítógél a mimikai ráncokra.

Svájci márka, magas minőség

Mielőtt nagyon belemélyednénk a részletekbe, pár szóban magáról a márkáról: az FS (Fytofontana Stem Cells) kozmetikumok a tudomány csúcsát képviseli a kozmetikai termékek palettáján. A termékcsalád Dr. Fiker több évtizednyi kutatómunkájának, valamint a legmodernebb összetevők magas hatóanyag-tartalmának és azok egyedülálló kombinációjának köszönhetően kiérdemelte a cosmeceutical minősítést, mely a bőrápoló termékek legmagasabb kategóriája.

Bőrünk önregenerálódó képessége az idő múlásával jelentősen csökken. Ebben központi szerepet játszanak azok a felnőtt őssejtek, amelyeknek aktivitása romlik az élet során. A bőr fiatalos és ragyogó marad, amíg az őssejtek aktívak. Ha képesek vagyunk megvédeni és ezen sejteket újból aktiválni, akkor azok hosszú ideig megújítják a bőrt, mely által sokáig fiatalos maradhat.

Az innováció titka a TrioStem3 Complex és peptidek egyedülálló kombinációja:

        • A TrioStem3 Complex új innováció a kozmetológiában, mely humán őssejtaktivátort, a keserű narancs őssejtjeit és a svájci alma őssejt kivonatát tartalmazza. Ez a biotechonológiai őssejtkomplexum ötvözi mindazt a genetikai információt, amely a bőr teljeskörű megújításához szükséges: őssejtek aktiválása, sejtek közötti kommunikáció megerősítése és a bőr szerkezetének javítását szolgáló gének aktiválása..
        • Hogy a bőr hibáinak korrekciója befejezett legyen, Dr. Fiker intenzív ránctalanító és regeneráló hatással bíró peptideket, valamint a különböző problémákra specializálódott olyan egyéb összetevőket is alkalmaz receptúrájában, melyek által a bőr élettel telivé és ragyogóvá válik.

Az eredmény szemmel látható: a ráncok kisimulnak, a bőr átalakul és megfiatalodik.

(Forrás: fiatalodj.hu)

Ismerjük meg közelebbről a termékeket:

Fytofonana Stem Cells Pure Wrinkle őssejtes tisztítógél mimikai ráncokra

Az első termék amit bemutatok nektek, egy tisztítógél, ami funkcióját tekintve ugyanazt ígéri mint a legtöbb arctisztító: kíméletesen tisztítja az arcbőrt a sminktől és a mindennapi szennyeződésektől, anélkül, hogy azt túlzottan kiszárítaná. Extraként nyolc féle gyógynövényt tartalmaz, melyek nyugtatják a bőrt.

Ami különlegessé teszi ezt a tisztítógélt, az az, hogy az őssejtes hatóanyagokon túl, ránctalanító peptideket is tartalmaz. Ezek a peptidek a botulotoxin injekciókhoz hasonlóan fejtik ki hatásukat, mérséklik a mimikai izmok összehúzódását, csökkentve a mimikai ráncokat. A kollagén és az elasztin olyan anyagok, melyek a bőr tömörségéért és rugalmasságáért felelősek. A TrioStem3 Complex és az új generációs peptidek gonoskodnak pótlásukról, ezáltal támogatják a ráncok feltöltését.

Használata nagyon egyszerű: reggel és este kell felvinni a nedves arcbőrre, körkörös mozdulatokkal bemasszírozni, majd bő langyos vízzel lemosni. Az illata nagyon kellemes és az exkluzív arany csomagolástól az embernek tényleg olyan érzése van, mintha igazi luxuskezelésben lenne része. Kicsit sűrűbb gél állaga van, emiatt egy kicsit nehezebben lehet porciózni a megfelelő mennyiséget a pumpás adagolóval. Viszont jó hír, hogy egyáltalán nem kell belőle sok, így sokáig kitart. A használata után sokkal simábbnak és feszesebbnek érzem a bőrömet.

Fytofonata Stem Cells őssejtes fiatalító emulzió a ráncok feltöltésére

A másik termék egy őssejtes emulzió, melynek legfőbb célja, hogy megszabadítson minket a ráncoktól. Hogy éri ezt el? Legfőbb szempontjuk, hogy a bőr kollagénveszteségét pótolják és a szunnyadó őssejteket aktiválják, így tovább megőrizhetjük annak szépségét. Az emulzió olyan egyedülálló készítmény, amely a ráncok felöltését belülről, a bőr természetes folyamatain keresztül éri el, mindezt sebészeti beavatkozás nélkül. A kollagén és az elasztin olyan anyagok, melyek a bőr tömörségéért és rugalmasságáért felelősek.

Szintén naponta kétszer ajánlott használni (reggel és este) a megtisztított arcbőrre. Harminc napos kezelést ajánl a leírás, ami nekem még nem telt le, de tény, hogy sokkal kisimultabb az arcom. Egy hónap után már csak napi egy használatot javasolnak. Maga a krém nagy könnyű, gyorsan beszívódik a bőrbe és finom illata van.

A két terméket együtt használom már két hete, jól beilleszkedtek a napi arcápolási rutinomba, egyedül csak az arctisztító adagolójával nem vagyok kibékülve. Eldöntöttem, hogy pár hét múlva kiegészítem ezt a cikket és leírom, hogy akkor mik a tapasztalataim, hogy minél alaposabb véleményt tudjak írni róluk.

Addig is ha többre vagytok kíváncsiak, akkor látogassatok el a www.fiatalodj.hu weboldalra, ahol a termékekről bővebben is olvashattok!