Szépségnapló Divat Hazánkba is megérkezett a Dolce&Gabbana legújabb csipkés-rózsás szemüveg kollekciója

Hazánkba is megérkezett a Dolce&Gabbana legújabb csipkés-rózsás szemüveg kollekciója

Tagadhatatlanul olasz szemüveg kollekcióval jelentkezett a Dolce&Gabbana, mely már hazánkban is kapható a megadott üzletekben.

A szicíliai csipkemintával és a rózsadíszítéssel ellátott darabok igazán különleges hatást nyújtanak a kifinomult daraboktól egészen az igazán feltűnő szemüvegekig. Utóbbi  a kollekció csúcsdarabja, ami garantáltan minden tekintetet magára vonz. A rózsákkal és kristályokkal díszített modellből mindössze egyetlen darab érkezik hazánkba, amely februártól a budapesti Via Italia optikájában, a Trend Optika di Moda üzletben vásárolható meg.

Nézzük is meg közelebbről őket:

 

DG 2160B

A Flowers Lace kollekció legmarkánsabb modelljében egyformán hangsúlyos szerepet kap a szicíliai csipke- és a rózsadíszítés. A teljes egészében fémből készült keret csipkemintáját a precíz lézervágásoknak, míg a rózsákat a kiváló ötvösmunkának köszönhetjük. A front rész túldíszítettségét különböző méretű Svarowski kristályok is fokozzák.

A modell fekete csipkemintával, szürke színátmenetes lencsével és piros vagy fekete rózsákkal díszítve, valamint arany csipkemintával, fehér rózsákkal díszítve és arany-, tükrös lencsével érhető el korlátozott darabszámban, kizárólag a Dolce&Gabbana márkaüzletekben, illetve a márka néhány kiemelt partnerénél. A hazánkban elérhető egyedüli darab a Trend Optika di Moda üzletben (1054 Budapest, Arany János utca 12., Via Italia rész) érhető el.

DG 4302B

A Flower Lace kollekció cicás acetátfronttal rendelkező modelljében a szicíliai csipkeminta, a rózsák és a Swarovski kristályok rendkívül visszafogottan, kizárólag a fémszárakon jelennek meg.

A napszemüveg krémszínben aranyszárakkal és barna színátmenetes lencsékkel, gyöngyház rózsaszínben rózsaarany szárakkal és rózsaszín színátmenetes lencsékkel, gyöngyház kékben ezüstszárakkal és szürke átmenetes lencsékkel, pirosban fekete szárakkal és szürke színátmenetes lencsékkel, valamint feketében fémszárakkal és szürke átmenetes lencsékkel kapható.

DG2164

A kollekció légies és rendkívül nőies megjelenésű modellje macskaszem fronttal és lézervágott csipkemintájú kerettel rendelkezik. Választható ezüstszínben szürke színátmenetes lencsékkel, fekete vagy kék szárvégekkel, fekete csipkekerettel szürke színátmenetes lencsékkel és piros szárvégekkel, aranykerettel barna színátmenetes lencsékkel és elefántcsontszínű szárvégekkel, valamint rózsaaranyban rózsaszín színátmenetes lencsékkel és rózsaszín szárvégekkel.

DG 3265B

A csipkemintás, kézzel készített rózsákkal és Swarovski kristályokkal díszített szárak a kollekció optikai modelljében is megjelennek. A macskaszem formájú acetátfronttal rendelkező optikai keretet bézsszínben aranyszárakkal, gyöngyház rózsaszínben rózsaarany szárakkal, pirosban fekete szárakkal, feketében fémszárakkal.

DG 1287

A kollekció legletisztultabb modelljében kizárólag az aprólékosan kidolgozott lézervágott csipkeminta jelenik meg, és a frontrész is egyszerűbb szögletes formát kapott. Az optikai keret öt színárnyalatban érhető el: feketében piros szárvégekkel, aranyban elefántcsontszínű szárvégekkel, rózsaaranyban rózsaszín szárvégekkel, fémszínben fekete szárvégekkel és ezüstszínben halványkék szárvégekkel.