Szépségnapló Testápolás La Roche Posay krémek: akár a párod is kölcsönkérheti!

La Roche Posay krémek: akár a párod is kölcsönkérheti!

Vannak olyan esetek, amikor igazán nem baj, ha a férfiak kölcsönkérik a krémeket. Ezekkel a készítményekkel több problémát is megoldhatsz egy csapásra: mindketten szebbek, ápoltabbak lehettek, és a fürdőszobapolcon is több hely marad!

Toleriane Ultra Fluide 

Ez az az arckrém, amit akár közösen is használhattok: a különleges, hermetikus flakonba nem tud kívülről szennyeződés bejutni, a krém pedig könnyű hidratáló krém, amely a férfiak zsírosabb bőrének is megfelel. Ráadásul illatanyag-mentes és a flakonja is „uniszex”.

lrp_toleriane_ultrafluid

Effaclar DUO[+]

A pattanások a férfiaknak is problémát jelenthetnek. Az Effaclar DUO[+] könnyű krém-gél gyorsan felszívódik, és hosszan tartó matt hatást ad. Csökkenti az aknéra, pattanásokra hajlamos bőr hibáit, és a pattanások után visszamaradó foltok képződése ellen is hat. Higiénikus tubusban.

la_roche_posay_effaclar_duo

Cicaplast  Baume  B5

A Cicaplast  Baume  B5 balzsam 5% panthenol hatóanyagával megoldja a férfiak bőrének apró problémáit is: irritált, kiszáradt, kivörösödött, szél által kifújt bőr, horzsolások, kisebb sérülések. Mindig legyen kéznél!

lrp_cicaplast_b5_balzsam

Cicaplast kézkrém

Semleges illat, praktikus külső – ez az a kézkrém, amely a sporttáskában is jól néz ki.  Helyreállítja a bőr barrier rétegét. Gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros réteget a bőrön. Akár 3 kézmosás után  is fennmaradó hatás.

la_roche_posay_cicaplast_kezkrem