Szépségnapló Divat Intimissimi tavaszi kollekció 2016: virágminták és visszafogott elegancia

Intimissimi tavaszi kollekció 2016: virágminták és visszafogott elegancia

Megnéztük, milyen csodálatos Intimissimi fehérneműkkel találkozhatsz a boltok polcain a tavaszi hónapokban. Gyönyörű virágmintás darabok, átlátszó csipke, pasztell árnyalatok és elegancia – csak győzz válogatni a darabok közül!

Az Intimissimi 2016 márciusát a teljesen fehér és hamukék árnyalatú fehérneműknek szenteli.

HIRDETÉS

intimissimi-tavasz-2016-9

A fehérnemű, amely az elmúlt szezonokban gyakran szembement a divat szabályaival és a vörös szőnyegre, glam fesztiválokra hangolva kapott más értelmezést, most ismét egy új vonallal tér vissza: tisztaság és finomság jellemzi ezeket a titkos kincseket.

A két, általuk bemutatott szett elegáns varázzsal rendelkezik, majdnem olyan könnyűek, akár egy sóhaj, elbüvölő tone-on-tone hímzéseikkel nagy szerelmi történetek világát idézik.

Hagyományos virágmotívumok modern hangulatot kapnak a csipke és az áttetsző részletek kontrasztjának köszönhetően .

intimissimi-tavasz-2016-10

A fehér szett, virágminta-kompozíciókat teremtő, geometrikus hímzéseivel különféle fazonokban elérhető, hogy minden ízlést és igényt kielégíthessen.

intimissimi-tavasz-2016-11

A második szett, a kék kifinomult tónusaival, a modern tervezéssel, a virágmintákkal játszik el, érzéki, áttetsző részleteket teremtve.

RID1173_SPD1173_020

Az Intimissimi régóta úttörője a melltartó tervezésnek és a kivitelezésnek – ezúttal a legfrissebb glam trendeket figyelembe véve, minimalista designt követve, elegáns, félkosaras és háromszög fazonú darabokat kínál. Érzéki, kifinomult modellek, amelyek kényelmet biztosítanak, praktikusak és egyszerűek.

HIRDETÉS
Előző cikkH&M Studio AW16: különleges párizsi divatbemutató világsztárokkal
Következő cikkMegérkezett AGNESKOVACS LIÉ elnevezésű kollekciója