Szépségnapló Divat Júliusban érkezik a H&M legújabb sportkollekciója

Júliusban érkezik a H&M legújabb sportkollekciója

A „Minden győzelemhez” nevet kapta a H&M legújabb sportkollekciója, mely a svéd olimpiai csapat együttműködésével lett kifejlesztve. Az eredmény pedig egy divatos és professzionális sportruhákat tartalmazó kollekció lett, mely hozzájárul ahhoz, hogy mindenki a legtöbbet hozza ki magából és a legjobb teljesítményt nyújtsa.

A legújabb divatot követő sportkollekció a svéd olimpiai csapat közreműködésével készült, a kampány arcai pedig olyan inspiráló személyiségek, akik akár a sport, akár az élet más területén arattak győzelmet. A kollekció a kampánnyal együtt július 21-én lesz elérhető az üzletekben, valamint online.

hm-mindengyozelemhez-1

Ez a stílusos kollekció a teljesítményről szól – nyilatkozta Pernilla Wohlfahrt, a H&M tervezési és kreatív igazgatója.” – A svéd olimpiai csapat közreműködése nagyon fontos volt a tervezés folyamán. Az eredmény a legújabb divatot megtestesítő sportruházati kollekció, amelynek darabjait bárki viselheti.

A kollekció a stílusos és divatos megjelenést, valamint a professzionalitást egyesíti. A kollekció darabjai a főbb sportágak és az edzés körül csoportosulnak, és a svéd olimpiai csapat tesztelte őket. A sportolók a teljesítmény, a hordhatóság és a kényelem szempontjából is tanácsokat adtak a tervezéshez. A H&M büszke arra, hogy a vállalat tervezhette ráadásul a 2016-os riói olimpiára a svéd olimpiai és paralimpiai csapat egyes ruhadarabjait – többek között a nyitóünnepélyhez viselt egyenruhát, egyes versenyek öltözékeit és a díjkiosztókhoz viselt ruhadarabokat is.

hm-mindengyozelemhez-2

A „Minden győzelemhez” kollekció designban és minőségben is hasonlít a svéd olimpiai csapat kollekciójához, csak színvilágban tér el. A bárki számára elérhető kollekció színei a fekete, a szürke, a halványrózsaszín és az arany. A főbb darabok a sportpólók, a futáshoz alkalmas rövidnadrágok és leggingek, valamint a női sportmelltartók. A gyorsan száradó, légáteresztő anyagok segítik a teljesítmény optimalizálását, az újrahasznosított poliészterek pedig azt bizonyítják, hogy professzionális sportruházat készülhet etikus és fenntartható módon előállított anyagokból is. Ezek a darabok bizonyítják, hogy nem kell feladnunk sem a divatos megjelenést, sem a teljesítmény iránti szenvedélyünket.

hm-mindengyozelemhez-3

A „Minden győzelemhez” kampány középpontjában az a gondolat áll, hogy a sport és az önmagukba vetett hit képes átalakítani az emberek életét. Ezt tanúsítja többek között a tízpróbában olimpiai aranyérmes Caitlyn Jenner, akinek volt bátorsága felvállalni valódi önmagát; a gimnasztikában jeleskedő Chelsea Werner, aki nem hagyta, hogy a Down-szindróma bármiben is megakadályozza; a szörfös Mike Coots, aki még az után is deszkára állt, hogy egy cápatámadás során elveszítette az egyik lábát, valamint Namibia Flores bokszoló, aki sok előítélettel küzdött meg azért, hogy megvalósíthassa álmait.