Szépségnapló Testápolás Szeptemberi AVON újdonságok

Szeptemberi AVON újdonságok

Újabb hónap, újabb csodás újdonságok az AVON kínálatából. Kiválogattuk a kedvenc darabjainkat a szeptemberi kínálatból!

Glowing Gold szemfestékpaletta

Az Avon Glowing Gold szemfestékpalettát nem lehet nem szeretni, a 10 aranyló árnyalatú szemhéjfesték egyetlen palettában határtalan variációjú szemsmink elkészítésére született. Varázsoljunk bájosan fénylő vagy őrjítően füstös sminket, fantáziánknak csak az idő szabhat határt.

True Power Stay Stain folyékony ajakrúzs

Az Avon True Power Stay Stain folyékony ajakrúzs 4 új árnyalatban kápráztat el bennünket, és mindenki mást is, aki akár egy pillanatást vet ajkainkra. A rúzsok könnyű, tartós viseletet nyújtanak, nem szárítanak és szatén-matt árnyalatokban pompáznak. Válasszuk ki a kedvencünket, és tündököljünk egész nap.

Nutra Effects Radiance micellás arctisztító gél

Bemutatjuk az Avon Nutra Effects Radiance micellás arctisztító gélt, melyet az AVON szakemberei a természetesen ragyogó külsőnkért fejlesztettek ki normál vagy fakó, fáradt bőrre. Tapasztaljuk meg a mélytisztítást és a káprázatos ragyogást a papaja és gránátalma bőrbarát kivonatával! A speciális micellás gél formula segít megóvni bőrünk védőrétegét E-vitaminnal és az antioxidánsok exkluzív hármas keverékével.

Planet Spa The Harmony Ritual termékcsalád

Találjunk rá lelki békénkre és belső erőnkre az Avon Planet Spa The Harmony Ritual termékcsaláddal, melyet egy olyan hely ihletett, ahol a harmónia és a természet találkozik, hogy egyesítse a testet és a lelket. Vegyük körül magunkat a különleges fenyőillattal, és legyünk jelen a pillanatban a vörösáfonya és fenyőmag-kivonattal gazdagított termékekkel.

Lazítsuk el érzékeinket a revitalizáló hatású Avon Planet Spa The Harmony Ritual fürdőelixírrel egy nehéz nap után, tegyük fel az antioxidáns vitaminbomba Avon Planet Spa The Harmony Ritual arcmaszkot és kényeztessük egész testünket az Avon Planet Spa The Harmony Ritual testápoló balzsammal.