Szépségnapló Testápolás Különleges karácsonyi illat újdonságok az Avon-tól

Különleges karácsonyi illat újdonságok az Avon-tól

Ha karácsonyi ajándékról van szó, akkor egy igazán jól megválasztott parfümmel sosem lőhetünk mellé, szinte biztosak lehetünk benne, hogy örülni fog a kiszemelt ajéndozott fél.

Éppen ezért kiválogattuk nektek a kedvenc illatújdonságainkat az Avon idei ünnepi kínálatából!

Far Away Beyond parfüm

Szeretjük, ha úgy érezzük, mindenre képesek vagyunk, hogy minden elénk gördülő feladatot akadályok nélkül teljesítünk, hogy túl tudunk lépni saját határainkon. Ezekben a pillanatokban magabiztosságunkat a különböző illatok erősíthetik, érzékeinkre pozitívan hathatnak. A csúcsintenzitású Avon Far Away Beyond parfüm pontosan erre képes! A Far Away Beyond az Avon legmagasabb illóolaj koncentrációjával rendelkező parfümje, segítségével olyan új, izgalmas helyeket fedezhetünk fel, ahol minden sokkal gazdagabb és intenzívebb. Az érzéki, füstös vanília, egzotikus jázmin, ropogós, édes körte első illatozásra pillanatok alatt a hűvösebb idők kedvencévé válhat.

Artistique parfümújdonságok

Képzeletben bejárhatjuk Monet gyönyörű kertjét, és úgy érezhetjük, mintha Giverny-ben sétálnánk az Avon limitált kiadású, Monet ihlette Artistique parfümújdonságaival. Nathalie Lorson parfümőr mester világszínvonalú illataival magunkon érezhetjük a művészet különleges varázslatát. Az Avon Artistique Nymphéa Lumière parfüm fénnyel és színnel teli, kivételes műalkotás, melyet a lótusz, a bazsarózsa és a fás akkordok teszik különlegessé és egyedivé, míg az Avon Artistique Wisteria Sublime parfümben a lila akác, a kapucinusvirág és a pézsma dominál. Egy virágos mestermű, mely gazdag textúrákkal és intenzív mélységekkel vonz magához, elrepít a Giverny-ben található híres hídhoz.

Today Tomorrow Always illat újdonságok

Igaz, az Avon TTA Today for Her parfümöt már jól ismerjük, de ez a limitált kiadású, 30 ml-es kiszerelés praktikus méretének köszönhetően mindig velünk lehet, így bármikor és bárhol felfrissíthetjük illatunkat. A parfüm mellé, ha nem szokványos ajándékokat, hanem inkább exkluzív kísérőket rejtenénk, az Avon TTA Today Loving Touch szilárd parfüm és az Avon TTA Tomorrow Loving Nourish kézkrém tökéletes választás, hiszen tudjuk, sokszor az apró dolgok teszik a legmélyebb benyomást. A szilárd parfümöt vigyük fel a pulzáló pontokra (nyakunkra, csuklónkra), és hagyjuk, hogy a bőrünkbe olvadjon, míg a különleges kézkrémmel bárhol és bármikor fellobbanthatjuk a szerelem lángját.

+ 1 extra tipp: habfürdő újdonságok

Habfürdőkből sosem elég! Nemcsak lelkünket nyugtatjuk egy-egy ilyen kellemes merüléssel, hanem testünket is ellazítjuk. „Édes” mindegy melyik karácsonyfa gömbdíszhez hasonlító habfürdővel pihenünk, hiszen a relaxáció garantált. Az Avon Vanília és füge habfürdő édes, szívmelengető aromái és az Avon Bogyós gyümölcsök és tejszín habfürdő kellemes és friss illatai azonnal elvarázsolják érzékeinket.