Szépségnapló Divat A Ritz Parisben debütált a CYBEX új La Parisienne kollekciója

A Ritz Parisben debütált a CYBEX új La Parisienne kollekciója

Közvetlenül a Párizsi Divathét lezárulta után, a CYBEX La Parisienne kollekció exkluzív bemutatója apropóján, a márka egy különleges esemény házigazdája volt, amelyet a Ritz Paris luxuskörnyezete tett rendkívülivé. Az esemény meghatározó pillanatait Saskia Lawaks kapta lencsevégre.

A La Parisienne kollekció egy óda a legnagyobb francia divattervezőkhöz, akiknek alkotásaiból inspirációt merített a márka. A kollekció olyan termékeket vonultat fel, amik közül mindegyiket a kézzel felhelyezett kristályok komplex részletessége jellemez, különleges Art-Deco mintával fűszerezve.

A szálloda kertje egy exkluzív, állófogadásnak adott otthont. A teraszon és a Salon d’Été-ben megrendezett esemény keretében a vendégek gyönyörködhettek egy exkluzív, párizsi ihletésű újságos standban is, ami a kampány képeit jelenítette meg, továbbá a limitált lapszámú La Parisienne Journal példányait is közszemlére bocsájtotta.

A Journal egy különleges, korlátozott példányszámú kiadvány, amelyet ennek a kollekciónak szenteltek. A kiadványt Antonio Moscogiuri, a CAP 74024 szerzője, kiadója és alapítója alkotta meg. A Journalban 3 egyedi illusztráció is található Cecilia Carlsted művésznő tollából, amelyek kiemelik a kollekció időtlen eleganciáját és stílusát.

Az állófogadást egy elegáns ebéd követte a Ritz Paris Salon d’Eté-ben.

Az esemény résztvevői között volt Adriana Lima, Alexandra Pereira, Shanina Shaik, Kelly Piquet, Sarah Harris, Paola Alberdi, Julia Restoin Roitfeld, Susie Lau, Veronika Heilbrunner, Beatrice Valli, Erika Boldrin, Bettina Looney, Alexia Niedzielski, Monica Ainley és Maria de la Orden.