Szépségnapló Smink Lesd meg a Maybelline nyári újdonságait

Lesd meg a Maybelline nyári újdonságait

Igazán élénk, színekkel teli nyarat álmodott meg magának a Maybelline. A márka nyári sminkkollekciójának összhangját a kontrasztok harmonikus egysége adja. A nyári fények, a kifürkészhetetlen, titokzatos tekintet, a csábítóan érzéki ajkak valamint vadítóan színes körmök alkotják a szezon trendjét.

A nyár fülledt szenvedélye a vibráló színeké. Három, fantasztikus Master Precise tussal bővült a tusimádók lehetősége a Black, a Forest Brown és a Jungle Green színekkel. (a képeken a Forest Brown és a Jungle Green árnyalatokat láthatjátok)

maybelline_nyar_2014_3 maybelline_nyar_2014_5

A színpompás Colorama  kilenc új izgalmas színnel csábítja a körömlakkok szerelmeseit. (ezekből négyet láthattok az alábbi képeken) Hát nem gyönyörűek?

maybelline_nyar_2014_2 maybelline_nyar_2014_4

Ráadásként egy szuper nyári sminkötlet Larion Oscartól, a Maybelline sminkmesterétől:

URBAN JUNGLE LOOK

Tökéletesítsd bőröd színét, szerkezetét az ásványi anyagokban gazdag Affinitone Mineral folyékony alapozóval. Finoman púderezd le a T-zónát. Az orcák nap barnította hatását az Affinitone Blush Peach barackos árnyalatával érheted el, tedd az arccsont alá ívesen. A szemfestéshez a Big Eyes Luminous Brown palettára lesz szükség.  Az érzéki korall árnyalatot tedd először a mozgó szemhéj egészére, a barnát pedig az alsó szempillatőhöz satírozd.  A paletta közepén található High Light-ot tedd a szemöldökcsontra, a szemzugba és egy keveset az arccsontra.

maybelline_urban_jungle

A Master Precise Jungle Green árnyalatú tussal kifelé vastagodó tusvonalat húzz. Szemöldöködet tökéletesítsd a Master Shape természetes pigmenteket és növényi vaxot tartalmazó szemöldök ceruzával. Szempilláidat a Colossal Go Extreme szempillaspirállal dúsítsd. /párás, esős időben, vízparton használd a Colossal Go Extreme vízálló változatát/. Ajkad érzékiségét fokozza a Color Sensational ajakrúzs Coral Tonic árnyalata. Körmeid színpompáját a kilenc vadiúj árnyalat tudja beragyogni egész nyáron!