Szépségnapló Divat Nyaralás itthon

[OUTFIT] Nyaralás itthon

Ez az év eddig mindannyiunknak egy kicsit másképp alakult, mint azt ahogy elterveztük, nincs ez másképp a nyaralással sem, ugyanis idén úgy döntöttünk, hogy külföld helyett hazánk csodálatos tájait fedezzük fel.

Az utazáshoz szükséges ruhák kiválasztásánál viszont nem kötöttem kompromisszumot, a Bonprix kínálatából válogattam igazán nyárias darabokat, melyekkel itthon is úgy érezhetjük magunkat, mint a tengerparton.

Mivel igyekszem minnél jobban védeni a bőrömet a nap káros sugarai ellen, ezért erre a szezonra beszereztem egy kalapot, ami ezt a funkciót tökéletesen el tudja látni, valamint különleges díszítésének köszönhetően nagyon mutatós darab

HIRDETÉS

Ebbe a kötött ruhába teljesen beleszerettem, igazán egyedi darab és szépen kiemeli az alakot

Régebben csak és kizárólag hatalmas táskákkal voltam hajlandó útra kellni napközben, aminek az lett az eredménye, hogy minden felesleges vacakkal telepakoltam és a végén már több kilónyi plusz súlyt kellett a nap folyamán magammal cipelnem. Az utóbbi évben viszont sikerült leredukálnom a táskáim méretét, amik végre csak a legfontosabb dolgokat rejtik, így esett a választás erre a barna válltáskára is, ami tökéletes méretű és az árához képest meglepően jó minőségű, biztosan több nyarat is kibír majd.

HIRDETÉS
Előző cikkHogyan szabaduljunk meg a maszk okozta pattanásoktól?
Következő cikkA fiatalos bőr legnagyobb titka: a megfelelő napvédelem