Szépségnapló Divat Lesd meg az AMNESIA 2015-ös őszi-téli kampányfotóit

Lesd meg az AMNESIA 2015-ös őszi-téli kampányfotóit

Az AMNESIA őszi-téli kampányfotóin ismét a gyönyörű Görög Zita, és a márka már jól ismert, kedvenc modellje, a csodálatos Varga-Dobár Éva látható, a márka legfrissebb darabjaiban.
amensia_2
A kollekció dinamikus, energikus vonalai kiemelik a nőies formákat, merész minta- és anyagkombinációval változatos összképet nyújtanak. A ruhák a városi hangulatot és az eleganciát ötvözik, a színeket és a város szürkeségének kontrasztját állítják szembe egymással, urbánus hangulatot teremtve. A kötött darabokon törzsi minták újraértelmezéseként játékos, mégis elegáns etno motívumok jelennek meg.
amensia_8
A kollekció színei a nemzetközi trendeket követik, ugyanakkor a tervezők figyelembe vették a márka sikerszíneit. A piros, a mustár örök kedvencek, energiát adnak, a fekete pedig eleganciát kölcsönöz a daraboknak.
amensia_10
A sziluettek tekintetében szintén a nemzetközi trendek az irányadók, de a márka bevált formavilága, a fiatalosan elegáns, nőies darabok a meghatározóak.
amensia_1
Az alapdarabok természetesen újra helyet kaptak a kollekcióban, hiszen az AMNESIA nő számára fontos a kényelem, de a fény, a csillogás, a szépség, a személyiség kiemelése most sem maradhat el. A tudatos tervezés, az átgondolt, letisztult formavilág, a kényelmes, ugyanakkor különleges és variálható darabok a magabiztos nő alapruhatárát adják. A változatos textúrákat a tervezők kényelmes, rugalmas, jó minőségű anyagokkal érik el.
amensia_9
Kreditek:
Fotó: Oleg Borisuk / www.olegborisuk.com
Smink: Titkos Bernadett
Haj: Pásztor László
Styling: Csalár Bence / www.bencecsalar.com
Modellek: Görög Zita, Varga-Dobár Éva / Attractive