Szépségnapló Divat Ünnepi cipőmustra a CCC kínálatából

Ünnepi cipőmustra a CCC kínálatából

A karácsony már a sarkunkban, úgyhogy neked is ideje kitalálnod: mit viselj az ünnepek alatt? A CCC kínálatából káprázatos táskákkal és cipőkkel készülhetsz fel a karácsonyi rendezvényekre, ugyanakkor a párodnak is megtalálod a megfelelő lábbelit. A termékek széles választékában a karácsonyi hangulat is magával ragad, hiszen ezüst és arany színben is magadra öltheted a klasszikus, vagy éppen az extravagáns darabokat.

Ragadjon magával a karácsony pompája a CCC új, ünnepi kínálatával! Ezek a cipők, táskák és kiegészítők garantáltan a legjobb társaid lesznek, készülj akár a céges partyra, egy baráti találkozóra vagy a családi ünneplésre! A magasszárú, ezüst színű Jenny Fairy csizma tökéletes választás a céges vacsorára egy fekete miniruhával és egy hosszított blézerrel. Légy feltűnő, amikor barátaiddal ünnepeltek! Az ezüst színű, masnis körömcipő segít tartani a tempót az estével és barátaid szettjével! A családi összejövetel minden évben különleges összeállításért könyörög. Mit szólnál egy aranyszínű csizmához, vagy egy fényesen elegáns körömcipőhöz? Arra is van ötletünk, ha pirosban tündökölnél az ünnepek alatt! A karácsony színe úgy belopta magát a divatvilágba, hogy bizony cipőt is találsz ebben a színben! Mary Jane stílusában garantáltan magadra vonzol minden tekintetet!

A tökéletes ünnepi szetthez már csak a táska hiányzik. Egy ezüstös kézitáska megkoronázza megjelenésed, ráadásul méretének köszönhetően az esti buliba is kényelmesen magaddal viheted. Egy csillogó, fekete táska már önmagában is elképesztően mutat, kombináld elegáns vagy lezser stílusú darabokkal. A csillogó anyagból készült, kristályokkal borított vagy fémcsatokkal díszített táskák az ünnepi és az azt követő farsangi időszakban is megállják a helyüket. Ne feledkezz meg az ékszerekről sem! A CCC kínálatában stílusos darabokat találsz.

A klasszikus, elegáns cipőkkel a férfiak megjelenése is kifogástalan lesz az ünnepek alatt. A bőrből készült cipők “must have” darabok azon férfiak számára, akik egyszerre törekednek a stílusos megjelenésre és a tartós darabok beszerzésére. Legyen rajtad akár egy farmer és egy kötött pulóver, vagy viselj inget és öltönynadrágot, ez a cipő passzol mindenhez! Fekete színben a nagy eseményekhez, barnában pedig a fesztelenebb alkalmakhoz igazítja tökéletesre a megjelenésed. Egészítsd ki szetted egy divatos órával és egy minőségi övvel a CCC kínálatából!

TIPP: vásárold meg ünnepi öltözeted akár 50% kedvezménnyel! Kedvezményeink 2024. január 28-ig, illetve a készlet erejéig érvényesek. CCC klubtagjainkat további előnyökben részesülhetnek!