Szépségnapló Smink Annabelle Minerals – új dimenzió a sminkelésben

Annabelle Minerals – új dimenzió a sminkelésben

Manapság egyre többet olvashatunk arról, hogy a különböző kozmetikumok mennyi mesterséges összetevőt tartalmaznak, amik lehet hogy szebbé teszik a bőrünket, de nem biztos, hogy jót is tesznek neki. Éppen ezért nyernek egyre nagyobb teret (szerencsére) a natúrkozmetikumok, amik csak természetes összetevőkből állnak.

Így jön a képbe a lengyel Annabelle Minerals cég is, akik ásványi kozmetikumok és sminkkiegészítők előállításával foglalkoznak, melyeknek minden darabja 100%-ban természetes és összetételük mindössze négy alapanyagból áll. Fontos tudni, hogy a termékeik parabénektől, szilikontól, tartósítószerektől, illatanyagoktól, valamint ásványolaj származékoktól mentesek. Az Annabelle Minerals kiváló minőségű, antiallergén hatású termékei tökéletesen megfelelnek minden típusú bőrnek: a normáltól kezdve a zsírosodásra hajlamoson át, a problémáson, szárazon keresztül egészen a nagyon érzékenyig, vagy akár atópiásig is. Termékeiket nem tesztelték állatokon, mindegyikük tökéletesen megfelel a vegetáriánus és vegán életmód alapelveinek is. A cég kínálatában természetes, ásványi alapozókat, pirosítókat, korrektorokat, szemhéjpúdereket, púdereket, valamint olyan sminkkiegészítőket találsz, mint a különböző ecsetek, sminkszivacsok és nesszeszerek. Jól hangzik, igaz? Mivel hazánkban még viszonylag új és ismeretlenebb márkáról van szó, ezért most mutatok nektek pár terméket a kínálatukból.

HIRDETÉS

Annabelle Minerals Get Set készlet

Ha még ismeretlen számodra az ásványi kozmetikumok használata, akkor az egyik legjobb választás ez a Get Set készlet lesz, ami 16 darab mintát tartalmaz:

1. Ásványi pirosítók a következő árnyalatokban: Coral, Sunrise, Honey, Nude, Rose, Romantic;

2. Ásványi korrektorok a következő árnyalatokban: Light, Medium, Dark;

3. Ásványi alapozók a következő árnyalatokban: matt hatású Pretty Matt, fényes hatású Pretty Glow;

4. Pretty Neutral agyagos primer a sminkelés előtti alapozáshoz;

5. Ásványi szemhéjpúderek a következő árnyalatokban: Vanilla, Cappuccino, Ice Cream, Chocolate

Ez a kis gyűjtemény tökéletesen alkalmas arra, hogy kipróbáld  a különböző árnyalatokat és típusokat, majd eldöntsd, hogy melyik a számodra legjobb választás. Pici kiszerelésekről beszélünk, ami egy púdernél vagy egy alapozónál csupán pár alkalomra elég, de egy szemhéjpúdernál vagy egy pirosítónál ez az idő bőven kitolódik, mivel sokkal kevesebbre van szükség belőlük.

Mindegyik termék hihetetlenül finom, por állagú, felvitel előtt érdemes egy pici tégelybe (mondjuk a hozzá tartozó kupakba) rakni egy kicsit, majd ecsettel körkörös mozdulatokkal felvinni a bőrre. A pirosítók, illetve szemhéjpúderek mind abszolút natúr és természetes árnyalatok, amik egy nappali sminkhez szuper alapanyagot szolgálatatnak!

Annabelle Minerals Natural Fairest fedő hatású alapozó és Natural Fair ásványi korrektor

Mivel még nem sok ásványi kozmetikum járt a kezeim között, ezért kíváncsi voltam, hogy az alapozók, illetve a korrektorok mire képesek. Ami az alapozót illeti, a választásom a fedő hatásúra esett (van még matt és fényes is), azon belül is a Natural Fairest árnyalatra, ami a legvilágosabb. Kíváncsi voltam, milyen fedést lehet elérni egy ilyen alapozóval.

A leírás szerint a fedő hatású alapozójának magas titán-dioxid tartalma garantálja az arcbőrön található tökéletlenségek, elszíneződések és piros foltok kifogástalan fedését. A fedő hatásért felelős formula teljes fedést biztosít és tökéletesen megfelel a szárazabb bőrű hölgyeknek is. Az Annabelle Minerals fedő hatású alapozói négy különböző árnyalatban elérhetőek, különböző világossági szintekben, ráadásul háromszor több időre elegendőek, mint folyékony társaik.

A kis elegáns tégelyes csomagolás egy lyukacsos szűrőlappal ellátott fedőt rejt, mely alatt megbújik maga a por állagú alapozó. A használata nem bonyolult, ugyanúgy kell használni, mint egy púder: egy kis adagot rakunk a kupakba, majd ecsettel körkörös mozdulatokkal visszük fel a bőrre. Maga a por úgy tapad az ecsetre mint a mágnes, nagyon könnyű vele dolgozni, de azt tényleg tapasztaltam, hogy nem kell belőle sok, ugyanis tényleg jól fedi a bőrt! Egy erős közepes fedést sikerült vele elérnem, ami sokkal jobb, mint amire számítottam. Érdemes pár percet várni felvitel után, ugyanis akkor éri el a végleges hatást.

Ugyanez a folyamat a korrektor használatál is. A kiszerelés és az adagolás is teljesen megegyezik az alapozóéval. Itt a Natural Fair árnyalatot választottam, ami világos bőrre abszolút jó döntés.

A legpozitívabb tulajdonsága az összes terméknek az a hihetetlenül könnyű viselet. Nincs olyan érzésed, hogy hat rétegnyi smink van a bőrödön, nem nehezíti el azt, érzed, hogy a bőröd lélegzik, ami főleg ilyenkor tavasszal és nyáron nagyon fontos.

 

 

TIPP: figyeljétek a SzépségNapló Instagram oldalát, ugyanis pár napon belül egy igazán szuper nyereményjátékot indítunk, ahol Annabelle Minerals terméket nyerhettek!

HIRDETÉS
Előző cikkVégre itt a jó idő, irány a strand!
Következő cikkÁpoló fürdő- és testolajak a Yamuna-tól