Szépségnapló Tippek Debreczeni Zita is kipróbálta a Balayage Ombre festést

Debreczeni Zita is kipróbálta a Balayage Ombre festést

Megunta egyszínű, sötétbarna haját a modell-fotós, Debreczeni Zita. Hosszas gondolkodás után végre úgy döntött, a tavasz beköszöntével Ő is megújul: gyönyörű, hosszú haját kivilágosítja. Zita Balayage Ombre festést kapott, amit rajongói már az Instagramján is észrevehettek.

Debreczeni_Zita_ombre_haj_3

„Régóta kacérkodom a világosabb haj gondolatával, de mivel nagyon fontos számomra a hajam egészsége, így eddig nem mertem bevállalni. Köztudott, hogy a világosítás károsíthatja a hajat, én pedig nem akartam, hogy töredezetté, „sprőddé”, vékonnyá váljon az egyébként egészséges hajam. Viszont Baráth László, a fodrászom javasolta a hajkötés sokszorozó módszert, amit olyan amerikai sztárok használnak, mint Gwyneth Paltrow, Kim Kardassian, Jennifer Aniston azért, hogy világosítás és festés közben is megőrizzék hajuk egészségét „– mondta Zita. „Mivel Magyarországon jelenleg egy helyen alkalmazzák ezt a módszert, nem volt kérdés, hogy kihez fordulok „– folytatta.

Debreczeni_Zita_ombre_haj_2

„Zita haja rendkívül egészséges és gyönyörű, ezért a világosítás mellett az elsődleges cél persze az volt, hogy megőrizzük ezt az állapotot. Balayage Ombre hajszínt készítettünk azért, hogy a lehető legtermészetesebb, napsütötte hatást érjünk el. Az egyes melír-árnyalatokat szabad kézzel festettük fel a hajba, ettől vált Zita hajszíne utánozhatatlanná és egyedivé. Az új frizura egészen új karaktert adott az arcának!” – mondta Szóláth Norbert, a hajkötést sokszorozó módszer hazai szakmai vezetője, Zita fodrászatának, a Style Bar N5-nak a vezető fodrásza.

Debreczeni_Zita_ombre_haj_4