Szépségnapló Életmód Hatalmas elismerésben részesült a Yamuna

Hatalmas elismerésben részesült a Yamuna

Nagy mérföldkőhöz érkezett a napokban a Yamuna, ugyanis Érték és Minőség Nagydíjat nyert a Szőlőmagolajos termékcsaládja. A megtisztelő elismerést a Parlament szépséges kupolái között vette át Kajtár Zsolt, alapító tulajdonos.

Kajtár Zsolt, a Yamuna megálmodója és megalkotója energiát és időt és nem kímélve kezdett bele Somogyvámoson a vállalkozásba, mely mára már többszörösére nőtte ki magát.

E cégnek még sok évvel ezelőtt egy kis konyha adott otthont, Zsolt pallókon át lépdelve végezte a „gyártást”, de ma már egy korszerű gyár, egy gyönyörű fővárosi üzlet és egy webshop is rendelkezésére áll.

Kajtár Zsolt nyilatkozatában elmesélte történetét, miért is kezdett bele e természetes anyagokból készülő, hazai, bőrbarát kozmetikumok gyártásába:

„ Barbacson töltöttem a gyerekkorom. A nagyapám gyakran kivitt az ottani erdőkbe gombászni. Olyankor a mezőket, réteket is bejártuk. A hatalmas séták közben megmutatta az összes utunkba eső gyógynövényt. Mesélt arról is, melyiknek milyen gyógyhatása van. A növények közül még hosszú évekkel később is emlékeztem kettőre, a levendulára és a citromfűre. Ezért is kezdtem ezzel a két gyógynövénnyel a szappangyártást. Ezek az illatos és habzó csodák azonnal óriási sikert arattak és receptúrájukat a mai napig használják. „

Kezdetben nem voltak alkalmazottak, nem volt gyár, így látható, mekkora utat tett meg a cég tulajdonosa és maga a vállalkozás is egy kisvárosi konyhától, a DM, a Rossmann, a Müller, az Auchan, a Tesco polcaiig, a masszőrök kezéig és a Danubius szállodalánc szakembereiig.

A termékportófió ma már több mint 400 terméket tartalmaz; szappanok, masszázsolajak, krémek, tusfürdők, testápolók, gyógynövényes fürdősók, testvajak alkotják az alapot többek között . Mindezek közül a Magyar Érték és Minőség Nagydíjat a Parlamentben a szőlőmagolajos fürdő és testápoló család nyerte el, mely nemcsak a tekintélyes bizottság, de vásárlók igazi kedvence is.

A finomított szőlőmag olajat sokoldalúsága igazi kinccsé avatja a természetes gyógymódok és kozmetikumok kedvelőinek körében, ez a bőrápoló család így kiemelkedően gazdag antioxidánsokban, esszenciális zsírsavakban és E, C, D –vitaminokban, és a termékek nem tartalmaznak parabéneket, SLS-t, és színezékeket sem!