Szépségnapló Arcápolás Garnier PureActive: megoldás a pattanásra hajlamos bőr számára

Garnier PureActive: megoldás a pattanásra hajlamos bőr számára

A Garnier kifejezetten a 14-19 éveseknek alkotta meg a PureActive termékcsaládot, ami a koncentrált pattanás elleni összetételek új generációja, pattanásra hajlamos bőrön tesztelve.
A kutatók két különleges hatóanyag egyedülálló kombinációjával alkották meg az arcápoló családot, mely 2%-os koncentrációban tartalmaz szalicilsavat, valamint természetes hatóanyagként FeketeÁfonya kivonatot.

A szalicilsav az egyik leghatékonyabb fertőtlenítő hatással bíró hatóanyag, amit most először különösen magas, 2%-os koncentrációban tartalmaznak a Garnier PureActive bőrtisztítók .
A szalicilsav csökkenti a faggyútermelést és hámlasztja a bőr felhám rétegét, hogy segítse megelőzni a pórusok eltömődését és eltávolítani a pattanások okozóit, a  baktériumokat és a koszt.
A FeketeÁfonya kivonat rendkívüli regeneráló és bőrhelyreállító tulajdonságokkal rendelkező természetes hatóanyag. Serkenti a sejtek regenerálódását, hogy segítse a pattanás utáni nyomok felszívódását.

Pure Active Exfo Brusher 2010 RGB

A látványos eredményért javasolt betartani a 3 lépésből álló arcápolási programot. A tökéletes bőrápolás tisztítás, tonizálás és hidratáló- ápolásból áll.  A Garnier PureActive a problémás bőr megfelelő ápolásához a következő termékeket kínálja:

ÚJ PureActive Exfobrusher

A tökéletes bőrápolás az arctisztítással kezdődik. Nagyon fontos, hogy az egész nap a bőrre rakódott szennyeződéseket, elhalt hámsejteket kíméletesen, de alaposan eltávolítsuk. Ebben segít az új Pure Active ExfoBrusher, ami rugalmas sörtéinek köszönhetően gyengéden, de intenzíven tisztítja a problémás bőrt. Segít eltávolítani az elhalt hámsejteket és a faggyúfelesleget, ami a pattanások kialakulásának egyik okozója.