Szépségnapló Testápolás A vadvirágok illatával csábít a Betty Barclay legújabb illata

A vadvirágok illatával csábít a Betty Barclay legújabb illata

A természet, azon belül is a vadvirágok csodálatos illata ihlette meg a legújabb Betty Barclay parfüm alkotóit. A Betty Barclay Wild Flower névre keresztelt illat egy vadvirágokkal teli rétre repít el minket, ahol a virágok megragadják tekintetünket, és természetes szépségükkel és igéző illatukkal rabul ejtenek bennünket.

A vadvirágokhoz hasonlóan, melyek olyan helyeken is nőnek, ahol sem maguk sem mások nem tartanák valószínűnek a növekedést, a Betty Barclay Wild Flower illat is arra inspirálja viselőjét, hogy magabiztosan járja saját útját, hű maradjon önmagához és a hétköznapokban újra és újra meghaladja önmagát: legyen kíváncsi, bátor és lelkesítő. Térjen le időnként az ismerős ösvényekről, vágjon bele új dolgokba és fedezze fel saját nagyszerűségét – hiszen a valódi erősség a tökéletlenségben és az eredetiségben rejlik.

A vadvirágos jegyek a nyár finom, illatos jegyeivel ötvözve egyedülálló kompozícióvá egyesülnek: a Betty Barclay Wild Flower páratlan gyümölcsössége a friss-virágos kompozíciót frissítő citrommal, édes málnával és aromás rózsaborssal nyitja. A szívillatban a virágos, nőies jegyek, a csábító jázminnal, a szelíd rózsával és az érzéki bazsarózsával a féktelen természetesség tágas mezejét nyitják meg. A vadvirágok a lágy cédrusfával, a mandulaszerű tonkababbal és a megnyugtatóan ismerős vaníliaillattal kiteljesedve és körülölelve csengenek le.

Megtalálni a saját utunkat, magabiztosan követni azt és minden egyes lépésnél hinni önmagunkban – ezt képviseli a Betty Barclay Wild Flower. Egy vegán illat, amely a nyár legszebb természeti ajándékába burkolja viselőjét, és hagyja kivirágozni női erejét!