Szépségnapló Tippek Júliusi AVON újdonságok

Júliusi AVON újdonságok

Újabb hónap, újabb csodás újdonságok az AVON kínálatából. Kiválogattuk a kedvenc darabjainkat a júliusi kínálatból!

Luck Eau So Free parfüm

A vibráló citrom, az érzéki damaszkuszi rózsa és a lágy, fás ámbra keveréke egyből feléleszti szabadságra vágyó érzékeinket, szívünk és lelkünk is szabadon szállhat, miután magunkra fújtuk az Avon Luck Eau So Free parfümöt.

Színezett ajakbalzsamok és szájkontúrceruzák

Az Avon színezett ajakbalzsam szaténos fényű, építhető árnyalatai finoman és diszkréten fedik szájunkat, azonnal csökkentik szárazságát a tápláló vajak exkluzív keverékével, ráadásul 10-es fényvédő faktorral és antioxidánsokkal óvják őket.

Emellett megérkezte a legújabb szájkontúrceruzák is, amelyek egyszerre hangsúlyoznak, kontúroznak és hosszabbítják meg ajakrúzsunk tartósságát.

Természetes összetevőkkel gazdagított arcmaszkok

A négy különböző arcmaszk mind más és más alkalomra lett kitalálva, hogy passzoljanak bőrünk aktuális állapotához, de kedvünkhöz is. Ha egy kis felüdülésre vágyunk, az Avon tisztító és energizáló, lehúzható arcmaszk azonnal eltávolítja bőrünkről a szennyeződéseket, segít javítani textúráját, energizált és felfrissült külsőt ad. Az esti kényeztetésért az Avon hidratáló és bőrsimító, hűsítő hatású arcmaszk felel, hidratálja és táplálja bőrünk, a szennyeződéseket is eltávolítja, sőt, segít helyreállítani bőrünk ragyogó és egészséges külsejét. Bármely életkorban ajánljuk az Avon tápláló és revitalizáló arcmaszkot, regenerálja, simábbá és fiatalosabb külsejűvé varázsolja a bőrünk, és segít csökkenteni a tág pórusokat is. A 30 év felettiek legjobb barátja pedig az Avon bőröregedést késleltető és feszesítő arcmaszk lesz, hiszen lágyítja a ráncok megjelenését, feszessé teszi bőrünk, orcánk azonnal fiatalosabbnak és teltebbnek tűnik használata után.

Footworks intenzív lábpuhító krém XXL – nyári kiadásban

Szabaduljunk meg a bőrkeményedésektől és legyenek selymesen puha lábaink a nyári kiadásban pompázó XXL méretű Avon Footworks intenzív lábpuhító krémtől! AHA-savval és tejsavval segít csökkenteni a makacs bőrkeményedéseinket és varázsolja istenien puhává bőrünket.