Szépségnapló Arcápolás Bemutatkozik a FOREO LUNA termékcsalád legújabb tagja, a LUNA 4 Plus

Bemutatkozik a FOREO LUNA termékcsalád legújabb tagja, a LUNA 4 Plus

A termékcsalád legújabb tagjának, a LUNA 4 Plus szónikus arctisztító a premierje felkavarja az állóvizet a szépség világában! De miben tud újat mutatni ez a készülék?

Nemcsak alaposan megtisztítja és masszírozza az arcbőrt, de a vörös LED-fénynek és a mikroáramnak köszönhetően a leghatékonyabb non-invazív botox-kezelésként is működik! A szónikus arctisztító kefe egyidejűleg tisztítja és feszesíti a bőrt, a nyugtató T-Sonic pulzálásnak köszönhetően pedig klinikailag bizonyítottan eltávolítja a szennyeződés, faggyú és elhalt hámsejtek 99%-át. Mindeközben a vörös LED-fény kellemesen felmelegíti az arcbőrt, serkentve a kollagén és az elasztin termelődését a szövetekben. A legmodernebb mikroáramos technológia feszessé és rugalmassá varázsolja az arcot, erősíti a kontúrvonalakat és kisimítja a finom ráncokat. Az eredmény szemmel láthatóan fiatalabb kinézetű és ragyogó bőr.

LUNA™ 4 Plus górcső alatt

Tisztítás és fiatalítás, 2 az 1-ben

A vörös LED fény gyengéden felmelegíti a bőrt arctisztítás közben, ezzel átmenetileg kitágítva a pórusokat.  Az orvosi szilikonból készült sörték így a mélyebben lévő szennyeződéseket is nagy hatékonysággal tudják eltávolítani. A teljesen új NIR LED-fény pedig az öregedés látható jeleit célozza meg, ezzel revitalizálva az arcbőrt.

Mikroáramos feszesítés

A fájdalommentes arcliftingként emlegetett mikroáramos technológia feszesebbé és élesebbé teszi az arc kontúrjait és kisimítja az apróbb ráncokat. A LUNA 4 Plus bordázott hátoldala pedig arra született, hogy revitalizáló és feszesítő arcmasszázst végezzünk vele otthonunk kényelmében. Az alacsony frekvenciájú pulzálások ellazítják az izomfeszülési pontokat, serkentik a nyirokkeringést az üde és puffadásmentes megjelenésért.

Svéd design és funkciók

A LUNA 4 Plus hipoallergén orvosi szilikonból készült, három különböző tisztító funkcióval, a T-Sonic pulzálás pedig 16 választható fokozatban elérhető a leggyengédebbtől a legintenzívebbig. A FOREO így a legalaposabb tisztítást és ápolást nyújta minden korosztálynak, a személyre szabható, prémium arckezelésért, az otthon kényelmében.

Műszaki adatok

  • T-Sonic pulzálás – akár 8000 impulzus percenként, amely áthalad a bőr külső rétegein, oldja az arcizmok feszülését és javítja a mikrokeringést
  • Mikroáramos technológia – feszesíti és rugalmasabbá teszi a bőrt, kisimítja a finom ráncokat
  • Vörös LED-fény – serkenti a kollagén és elasztin termelést a szövetekben
  • Hipoallergén orvosi szilikonból készült – akár 35-ször higiénikusabb, mint a nejlon sörték
  • 100%-ban vízálló – zuhany alatt is használható
  • 3 tisztítási mód és 16 intenzitási fokozat