Szépségnapló Divat A Westendben nyitotta meg második Style Republic üzletét Lakatos Márk

A Westendben nyitotta meg második Style Republic üzletét Lakatos Márk

Lakatos Márk bevette a Westendet is. Style Republic vintage birodalmában szabadságot, örömet, változatosságot, és legfőképpen önbizalmat kíván adni a hölgyeknek. A divatguru első üzletének októberi nyitásával egy régi, ruha-kincskeresésre vonatkozó álma vált valóra, és ennek sikere csak további hódításra ösztökélte.

style_republic_westend_7Hivatalosan is megnyílt a második Style Republic üzlet

Hazánk legnépszerűbb stylistjának fő célja, hogy bárki számára elérhetővé tegye a divatot: szalonja, könyvei, televíziós átalakító show-i és immár concept store üzletei is mind arra hivatottak, hogy a hölgytársadalom általános problémáira megoldással szolgáljanak. Márk segítségével nők ezrei élhették már át a varázslatot.

style_republic_westend_1

„Egy köztársaságnak mindenképpen szabadságon, jókedven, változatosságon, sokszínűségen és vidámságon kell alapulnia! A Style Republicban nem kell akadályokat átugrani, állampolgársági kérelmet írni, vagy vizsgákon megfelelni! A nők önbizalmát egyébként is folyamatosan harapdálják, miközben ők odafigyelésre vágynak és az érzésre, hogy igenis képesek megfelelni anyaként, szeretőként, feleségként, háziasszonyként és munkaerőként.  Mi mindenkit be- és elfogadunk, sőt jó hangulatban, profi csapattal segítünk minden hölgynek meglelni önmagában a legnagyobb örömöt” – nyilatkozta Lakatos Márk az üzletnyitás előestjén.

style_republic_westend_14Hatalmas választékkal várnak mindenkit

Az ismert stylist Nyugat-Európa legvagányabb helyeiről válogatott premium second hand ruháival és stylisttá képzett eladó hadával áll rendelkezésre, legyen szó munkahelyre, illetve partyra szánt darabról, szexi, sportos vagy éppen otthonról-közértbe-kiugrós vásárlási szándékról. A trendi vintage boltban percek alatt, pár ezer forintból bárki könnyen megtalálhatja a termékkategóriákba szortírozott, mérethez és alkathoz – alma, körte, oszlop és homokóra – szabott viseletet.

style_republic_westend_15Típus, méret és alkat szerint választhatunk ruhát magunknak, megkönnyítve így a vásárlást

„Alig fél éve még el sem tudtam képzelni, hogy a „boltos lét” ilyen sok kalandot rejtegethet, és ennyi tanulással jár! A nyitás után rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, és örülök, hogy adhattam valami különlegeset a nőknek. Állítom, ide akkor is érdemes beugrani, ha az ember „csak a közelben jár”, hiszen mindig talál magának elérhető áron olyan egyedi ruhadarabot, ami nem jön vele szemben az utcán!” – kacsintott a hölgyek segítője.

style_republic_westend_16Minőségi second hand ruhák reális áron

A divatguru megsúgta, hódítása itt még egyáltalán nem ért véget: szándékában áll további bevásárlóközpontokat bevenni, sőt a stílusköztársaság elnöke, szíve szerint megyeszékhelyeken is terjeszkedne.

style_republic_westend_12 Igazi vintage stílus vár mindenkit

style_republic_westend_6Még a bevásárlótáska is illeszkedik a hangulathoz

style_republic_westend_5 style_republic_westend_10 style_republic_westend_13A ruhákon kívül apróbb kiegészítőket is vásárolhatunk