Szépségnapló Smink Maybelline sminkbemutató és Rocket szempillaspirál

Maybelline sminkbemutató és Rocket szempillaspirál

Nem mindennapi módon búcsúztatta el az óévet a Maybelline: Larion Oscar és csapata egy különleges sminkbemutatóval készült mindenki számára, melynek ihletője a Maybelline 2013-as naptára volt. Három gyönyörű divatsminket láthattunk, melyhez egytől-egyig tökéletes styling és testfestés is tartozott, így téve kompletté a megjelenést.

Az egyedi show mellett két újdonságra is fény derült: az egyik a már fent említett 2013-as Maybelline naptár, a másik pedig a Rocket névre hallgató szempillaspirál, ami –mint már a nevéből is kiderül – rakéta sebességű és csomómentes felvitelt ígér amellett, hogy többszörösen dúsabb szempillákkal és igéző tekintettel leszünk gazdagabbak.

IMG_3224

Első tapasztalataim szerint valóban dúsabb pillákat kapunk általa, bár számomra legfőképp a könnyű felvitel és a tartósság volt a legpozitívabb tapasztalat a spirállal kapcsolatban. Ráadásul ami egyáltalán nem elhanyagolandó, hogy a Maybelline-től megszokott pénztárcabarát árral is büszkélkedhet (2500 Ft), így nem kell a fél fizetésünket otthagynunk a drogériákban ahhoz, hogy minőségi sminktermékeink legyenek.

IMG_3150 IMG_3159 IMG_3210 IMG_3213