Szépségnapló Testápolás Ápoló fürdő- és testolajak a Yamuna-tól

Ápoló fürdő- és testolajak a Yamuna-tól

Mindig nagy öröm, ha olyan márkát ismerhetek meg, melyeknek fontos, hogy természetes alapanyagokból készült kozmetikumokat állítsanak elő, mindenféle mesterséges adalékanyag hozzáadása nélkül. Az csak fokozza a helyzetet, ha az adott márka magyar és a hazai, hagyományos alapanyagokhoz visszanyúlva készítik el a termékeket.

Ilyen brand a Yamuna is, ami immár 14 éves múltra tekinthet vissza és ma már közel 300 bőrbarát kozmetikumot készítenek természetes anyagok felhasználásával az összes bőrtípusra kifejlesztve, külön figyelmet fordítva az érzékeny bőrű vásárlókra is.

Ebből a hatalmas kínálatból most két újdonságok mutatok nektek, melyek amellett, hogy extra ápolást nyújtanak a bőrnek, még az illatuk is isteni finom!

Szőlőmámor- és Levendulaálom fürdő- és testolajak

Ezek a 150 ml-es kis üvegek bizony kincset rejtenek, hiszen csupa olyan összetevőt tartalmaznak, amik extra táplálást nyújtanak a bőrnek, hogy gyönyörű és puha legyen.

A Szőlőmagolajas verziónál a nevében is feltűnő szőlőmagolaj táplálja a bőrt, antioxidánsai segítségével segít megőrizni rugalmasságát, késlelteti az öregedését. A szőlő illata pedig lazító, stresszoldó hatású lehet!

A Levendulaálomban pedig a levendula jól ismert ellazító, nyugtató hatását élvezhetjük, ami egy stresszes nap után bizony mindenkire ráfér.

Fontos tudni, hogy mindkettő használható zuhanyzásnál, illetve kádban való fürdésnél is. Előbbinél csak bekenjük vele magunkat, mint egy hagyományos tusfürdőnél, utóbbinál pedig érdemes egy kis mennyiséget a fürdővízbe rakni.

TIPP: ha többre vagy kíváncsi a termékekkel kapcsolatban, vagy esetleg a márka többi újdonsága is érdekel, akkor látogass el a Yamuna oldalára!