Szépségnapló Arcápolás Marionnaud Hydra&Sublim Cocoon Cream

[TESZT] Marionnaud Hydra&Sublim Cocoon Cream

A termékről röviden

A Marionnaud megújult sajátmárkás Hydra&Sublim termékcsaládjának kényeztető arcápolója, melyet kifejezetten a 20-30 év közötti korosztálynak fejlesztettek ki.

marionnaud_hydra_sublim_cocoon_2Visszafogott, letisztult csomagolás

Mit tudunk róla? Mit tartalmaz?

A Hydra&Sublim termékcsalád fő célja, hogy hidratálja és táplálja bőrünket és javítsák annak minőségét. A krémek a bőrtökéletesítő hatást két szinten fejtik ki: a Wu-Zhu-Yu kivonat stimulálja a mikrokeringést, valamint az összehúzó hatásáról ismert zöldtea-levél kivonat segít újjáépíteni a bőr textúráját és táplálja a kötőszöveti sejteket.

HIRDETÉS

marionnaud_hydra_sublim_cocoon_3

A Cocoon Cream a gyűjtemény hét tagjának egyik fő darabja, igazi kényeztető krém, mely a leírás szerint 24 órás hidratálást ígér.

Miért szeretjük?

A lágy korall és fehér színű tégelybe bújtatott krém teljesen újradefiniálja a fogalmat, amit eddig a sajátmárkás termékekről gondoltunk, ugyanis meglepően jó minőséget kapunk!

marionnaud_hydra_sublim_cocoon_4Selymesen lágy textúra

Kellemes illatú, selymes állagú krém, mely valóban gazdagon táplál, de nem nehezíti el a bőrt. Nagyon gyorsan felszívódik, bársonyosan matt érzést hagyva maga után. Tavaszi és nyári nappali arcrémnek tökéletes választás lehet!

marionnaud_hydra_sublim_cocoon_5

 

HIRDETÉS
ÉRTÉKELÉS
Külső, csomagolás
8
Illat
8
Hatékonyság
9
Állag
9
Ár-érték arány
7
Előző cikkHárom hatékony megoldás hajhullás ellen
Következő cikkSally Hansen körömápolási újdonságok ( 18K Gold, Luxe Lace, Velvet)