Szépségnapló Testápolás Bemutatkoznak a VAGHEGGI selymes testolajai

Bemutatkoznak a VAGHEGGI selymes testolajai

Bőrünk az elsődleges védelmi vonalunk, mely évszaktól függően is számos környezeti hatásnak van kitéve. Nem szabad elfelejteni, hogy a nyári hőségben a bőrünk fokozottabban van kitéve a napsugárzásnak és más hatásoknak.

Az elmúlt időszak a szervezetünk számára is megnehezíthette az alkalmazkodást, így érdemes fokozatosan hozzászoktatni bőrünket és hajunkat az új körülményekhez. Ebben nyújtanak segítséget a VAGHEGGI most debütáló újdonságai, a selymes testolajak.

Mitől száradhat ki és változhat meg bőrünk a nyári időszakban?

Nyáron a nagy melegben többet izzadunk, aminek következtében sajnos megnő a vízvesztés és ez a bőrt dehidratálttá teheti. Tipikus bőrproblémák, amik előfordulhatnak az egyrészt a dehidratáció, de az intenzív UV fény is több kellemetlenséget okozhat, például a szaruréteg megvastagodását, a foltok kialakulását, felgyorsíthatja a bőröregedési folyamatokat és sajnos gyakori a túlzott napozás miatti bőrgyulladás kialakulása. Az idei évben a szervezet szempontjából a napfényhiányos időszak a koronavírus miatt és a későn érkező nyárias időjárásnak köszönhetően kitolódott. A bezártság, a hosszú fűtési szezon is mind-mind nyomot hagytak bőrünkön, mely gondoskodásra szomjazik. De ugyanezt fedezhetjük fel hajszálaink állapotán is, melyek fakók, töredezettek, tartásukat vesztettek lehetnek. A testolajak tökéletes megoldást jelentenek a bőr és haj hidratálására és táplálására, éppen ezért a nők 30%-a
1 amikor hidratáló testápoló terméket keres, akkor az olajakat preferálja.

Hogy lehet egy termék egyszerre megfelelő a bőrünkre és a hajunkra is?

Amikor azt mondjuk testolaj, akkor egy olyan könnyed textúrájú, gyorsan felszívódó olajat képzeljünk el, ami nem tapad meg és képez zsíros, ragacsos réteget a bőrön, hanem gyorsan felszívódik, értékes hatóanyagokat juttatva be a bőr mélyebb rétegeibe és hajszálaink belsejébe is. Bár a felhasználási lehetőség szinte végtelen, mégis a legideálisabb talán az, ha hajmosás előtt tápláló pakolásként visszük fel hajunkra a terméket, megakadályozva vagy éppen kezelve a hajszálak töredezettségét, a fürdés végeztével pedig az egész testünket bekenjük a testolajjal, hiszen kiválóan kezeli a szárazabb testrészeket is, mint például a könyök, térd vagy akár a talp. Ugyanezt a műveletsorozatot télen is bevezethetjük otthoni szépségápolási rutinunkba, amikor a hideg idő szárítja ki bőrünket és hajunkat. De a kiemelt területeken használhatjuk minden nap reggel és este is, így a kényeztetés egész nap elkísér bennünket.

Miből készülnek a VAGHEGGI testolajai?

A VAGHEGGI selymes testolajai a VAGHEGGI többi termékéhez hasonlóan fitokozmetikumok, a VAGHEGGI Kutatás-Fejlesztés részlege által kiválasztott kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat tartalmaznak meghatározott koncentrációban. A selymes testolajak 3 egyedi és különleges formulával debütáltak a nemzetközi és hazai kozmetikai piacon. Bár a kezelés célja mySiknVision mindegyik terméknél ugyanaz, összetevőiknek és egyedülálló illatharmóniájuknak köszönhetően mégis mindegyik más.

A VAGHEGGI COTTON Selymes Testolaj a gyapot virág magjának olaját tartalmazza, amit hideg sajtolással nyernek ki. Ez az olaj intenzív antioxidáns hatást biztosít, táplálja és védi a bőrt. Friss illatát a bergamottnak és ibolyának köszönheti.

A VAGHEGGI CHERRY Selymes Testolaj alapját a cseresznye magjából hideg sajtolással kinyert olaj adja, mely tápláló és nyugtató hatásával segít, hogy könnyebben vészeljük át akár a nehezebb napokat. Elegáns és finom illata egy virágoskertbe repít bennünket, ahol a nárciszok, a szantálfa és jázminok illata alkot tökéletes harmóniát.

A VAGHEGGI MONOI Selymes Testolaj a trópusokat idézi, a Tiare (Tahiti)virágot kókusz olajban áztatotják, ezzel az eljárással az olaj magába szívja a virág összes bőrlágyító, tápláló, bőrfeszesítő és hidratáló tulajdonságát és érzéki illatát is, melyet a petigrain és frangipani tökéletesít. Minden kezelés egy illatterápia is, amely hozzájárul a tökéletes közérzethez. A körültekintő, minden minőség ellenőrzési elvárásnak megfelelő fejlesztési és gyártási folyamat biztosítja a VAGHEGGI termékek egyediségét és magas minőségét.

TIPP: A VAGHEGGI selymes testolajai már elérhetőek a Vagheggi beauty specialistáinál és a webáruházban is