Szépségnapló Testápolás The Body Shop Elixirs of Nature: természetes illatok a Föld különböző pontjairól

The Body Shop Elixirs of Nature: természetes illatok a Föld különböző pontjairól

A The Body Shop legújabb Elixirs of Nature parfüm kollekciója több szempontból is különleges. A Headspace techonlógiának köszönhetően a természet valódi, sértetlen illatait hozzák el bennük, úgy, hogy a növényeknek mindeközben nem esett bántódása.

Mivel az illatok egytől egyik eredetiek a természetből, a parfümöket nem bélyegezték meg nőinek és férfinek, mindenkinek az ízlésére bízzák a választást.

A kollekció jelenleg öt különleges illatból áll:

Swietenia (friss,virágos)
A veszélyeztetett mahagóni szolid virágillatát narancsvirág ésnarancslevél aromával lett kombinálva a friss, nőies illatért. Avirágos kölnik ihlette könnyed, citrusos illat azonnal elrepít minket a párás, dél-indiai Bangalore-ba, ahol a virágok magas fákon nőnek.
bodyshop-elixirs-of-nature-3
Az Elixirs of Nature parfümök eredendően unisex illatok, ám ez a parfüm inkább a női szíveket fogja megdobogtatni.

 

Nigritella (keleti orchidea)
Gazdag virágos keveréke a ritka és különleges piros vanília orchideának, a tubarózsának és a vaníliának. Intenzív illat tüzes érzékiséggel, mely azonnal elrepít minket az Alpok magaslataiba, ahol az orchidea virágzik. A keleties-virágos illat csábító és ellenállhatatlan.
bodyshop-elixirs-of-nature-2Hasonlóan az előző illathoz, a The Body Shop itt is inkább női vásárlókra számít.

Kahaia (friss, virágos)

Egy csokor fehér virág a Kahaia-val az illat szívében, melyet az arab jázmin és a krémes
benzoin erősít tovább. Ez az illat egy virágba borult fáéra hasonlít, mely a napfelkeltét várja egy trópusi szigeten. A Kahaia bokor virágai csak éjszaka engedik ki erős illatukat a francia-polinéziai BoraBoraban.

bodyshop-elixirs-of-nature-1
Női vásárlóknak ajánlott!
Bowhanti (fűszeres, fás)
A Wacapou fa fűszeres, fás illatát füstös patchouli és tömjén aromával egészítjük ki a titokzatos és csábító illatért. A modern, testes illat azonnal elrepít téged Francia-Guayana
trópusi esőerdejébe a meleg és fülledt aromájával.
bodyshop-elixirs-of-nature-4
Widdrintonia (aromatikus cédrus)
Az erősen fás illat szívében a Clanwilliam cédrusfa aromáját fedezhetjük fel a zsálya meleg és a vetiver kifinomult illatával kiegészítve. Ez a parfüm azonnal elrepít minket a dél- afrikai Cederberg hegységbe: képzeljük el, ahogy a friss levegő átfúj a cédrusfákon a hóval borított hegycsúcsokon.
bodyshop-elixirs-of-nature
Habár az Elixirs of Nature illatok unisexek, ez az illat mégis a férfi vásárlóknak fog jobban tetszeni.